Dovada irefutabilă:
https://ibb.co/mb9zJSg
Nu e nicicum a zis vreunul din noi, dar e mai aproape de ce ziceam eu, nu e 6, 5, ci 7, 5.
E si data acolo, ca sa nu fie nici un dubiu.
Daca te referi la meniul Combo, era 6, 5 lei cînd am luat eu ultima oară. Eu am fost mai recent, nu chiar acum cîtiva ani , maxim doua saptamini.
Nu am voie sa intreb?
Trebuie ca esti sarac daca iei combinatia de la Mc? Cu doua combinatii (Puisor - Coca-Cola, Puisor - cartofi) iesi mai ieftin decat la un meniu "maricel", si maninci un sandwich in plus. Eu asa ma satur, cu un meniu maricel, nu.
Am glumit și eu, și eu sunt sarac nu e o rușine
asa is in RO meniurile la Mc doara pui si bautura, naspa. Aici in state are 3 chestii, puiu sau ce iei, cartofi obligatoriu si bautura, sau cum zici combo, asa e peste tot.
Am vazut la tine pe bonu ala doara pui si fanta ce tilhari frate, pai ori e Mc peste tot la fel oric e dracu mai e.
Tilhari la drumu mare.Aici costa un meniu la Mc 8 dolari, ma refer din astea normale.
Deci ce iei tu sandwich, sau hamburger, peste etc cartofi si bautura, costa 8 dolari.
Inainte era 6, acu sa mai scumpit de vreo 2 ani.
Sint si meniuri de alea de 1 dolar sau parca cam asa dar is mici. Tilharie pe fata in RO, dar asta e, romanii is mai avuti
sinteti milioanri, dava incolo, bagati banu, nu tineti banii la saltea sa mucegaiasca
Dovada irefutabilă:
https://ibb.co/mb9zJSg
Nu e nicicum a zis vreunul din noi, dar e mai aproape de ce ziceam eu, nu e 6, 5, ci 7, 5.
E si data acolo, ca sa nu fie nici un dubiu.
La mine te referi? Eu am mereu bani și fără să muncesc, am spart 1700 de lei odată la păcănele că sa îți faci o idee
Mai bine dădeai banii aia unui pensionar, tu fara ei ai rămas dezamăgit, el cu ei era sigur fericit. Cu 1700 faci sigur fericit pe cineva
Da,i-am pierdut in 4 ore, aproape un salariu întreg, dar i-am recuperat, am prins 1840 a treia zi. Acum nu mai joc la păcănele, m-am lăsat. Da, așa este, ai dreptate
Nu că nu mai vreau sa fiu întrebat de random people unde e locul x și eu să fiu aerian sa nu știu să îi ghidez, și nici să rămân nemâncat.
Problema este că am eu o problema cu schimbatul telefoanelor, acum am un Motorola g9 play și îmi vine să îl schimb nu îmi place că nu e full HD și Amoled, am o idee fixa că telefonul sa aibă display Amoled sau oled, daca e IPS sau TFT mi se pare apus, din anii 50. Asta e ok așa ca tel dar nu mi se pare wow fata ce am avut, ii un downgrade dar așa e și viața mea
Mă gândesc să iau un Samsung A51 ( l-am mai avut) sau un A71, sper sa nu mai mă duc să joc că am făcut un soc odată nu mai știam nimic de mine
O sa îmi incerc norocul la fotbal cu 5-10 lei că vin vremuri grele
Omule tu suferi de schizofrenie paranoidă, te-am ajutat cu răspunsuri în privat, am fost om cu tine, mai ești și homosexual, chiar tu te-ai gândit să ataci? Trateaza-ti schizofrenia mai întâi apoi fa pe șmecherul, că tu ești nebun complet, eu am glumit cu ea, dar unii sunteți handicapați nu știți de gluma
Au oferta acum la.MacDonăld plasezi o comanda de 10 lei și primești 2 meniuri de 5 lei.
Utilizatoare123 întreabă: