anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu am neapărat o întrebare dar as vrea niște sfaturi... Idk.

Ok, am petrecut de revelion cu niște persoane super de treaba doar ca am fost acolo datorita verișoarei mele, ceea ce inseamna ca asta a fost pentru prima data când am stat lângă acele persoane(prietenii ei) și mi-a plăcut foarte mult, am dansat, am baut, ne-am distrat, ne-am bătut cu perne cu muzica data la maxim, pe scurt a fost superb doar ca acum am un sentiment nașpa, la cât de mult mi-a plăcut as vrea sa dau timpul înapoi și sa fie iar revelionul
Nu știu, am asa o stare nostalgica de parca petrecerea asta a fost acum 100000 de ani, nu azi
Verisoara mea mi-a zis ca acun ca i-am cunoscut gaşca de prieteni poate vin mai des pe la ea în oraș și ne întâlnim cu ei dar va dați seama că nu o sa fie ca azi și nu o sa vina toți cei care au fost la petrecere. În fine, ce as putea face? Plus ca ma și oftic pentru ca când am ajuns acolo(pe la 8)am stat vreo 4-5 ore degeaba uitându-mă la ei cum se distrează pentru ca eu nu prea dansez la ocazii și sunt timida, mai ales cu persoane pe care abia le-am cunoscut

2 răspunsuri:
| Anjaa a răspuns:

Daca te simți bine în compania lor atunci nu vad de ce nu te-ai intalni cu ei mai des. Spui ca nu ar fi la fel, fiecare moment e special în felul lui si sunt sigura ca dacă tu rezonezi cu acele persoane atunci va veți distra de minune și dacă veți merge la un film, dacă veți merge sa beți sau sa mâncați ceva sau dacă pur și simplu veți sta sa discutați despre orice va place vouă. Nu trebuie sa gândim atat de radical, dacă a fost frumos acum stii ce iti place si iti garantez ca vor mai fi momente de genul asta.
Trebuie sa treci cumva de timiditate, vorbește cu verișoara ta, roag-o sa te cheme mai des, sau de ce nu ii suni chiar acum sa schimbați niște impresii dupa petrecere. Sau ai putea sa iti rogi verișoara sa facă un grup de whapp/mess cu ei ca să puteți vorbi mai des. Găsiți un motiv sa va întâlniți zilele astea, ar putea fi un after party, sa stii ca nu e nevoie de o ocazie speciala ca sa va distrați laughing

| Freya1 a răspuns:

Păstrează legătură cu ei pe rețelele de socializare, faceti grupuri pe ele si intalnitiva cand aveti ocazia.
Tu ai nevoie de socializare și societate, tu probabil esti la varsta la care ai nevoie de grupuri, de prieteni de distracție si nu ar trebui să eviti lucrurile de genul.