Prieteni intimi poti avea cativa, cunostinte apropiate sau amici -multi. Problema este daca si ei gandsc la fel ca tine, daca iti impartasesc parerile, sentimentele, bucuriile ...etc
In general iti dai seama care iti este prieten adevarat in imprejurari dificile, la necaz. Cand totul e ok, se lasa impresia ca ai sute de prieteni, cand dai de necaz raman foarte putini in jurul tau.
O prietenă le spune prietenilor cunoştinţe, iar prietenilor mai bun cunoştinţe apropiate. Nu crezi nici tu că există prieteni?
Atunci ce înseamnă cuvântul prieten pentru tine?
Îmi place cum gândeşti. Deci tu consideri că în prietenie trebuie să existe sentimente, nu?
Mai sunt şi astfel de persoane, doar că nu sunt atât de uşor de observat. Când ai pe cineva care ţine la tine observă-l, poate chiar ţi-e prieten, totuşi nu îţi pierde speranţa!
Din păcate, cuvântul "necondiţionat" nu prea există în dicţionarul contemporanilor, dacă înţelegi ideea...
Tot ce poţi face este să încerci tu să fii prietenul cuiva, chiar dacă nu vei primi ce te aştepţi. Nu ar începe progresul spre o lume mai bună dacă şi alţii ţi-ar urma exemplul?
Asta afirm eu intotdeauna, prieteni adevarati nu mai am, si cred ca niciodata nu am avut tinand cont ca in timp s-au schimbat foarte mult. de fapt ma invidiaza si se indeparteaza de mine. decat prieteni falsi mai bine lipsa.
Cred ca ar trebui sa-ti faci o prietena care sa te poata ajuta atunci cand ai nevoie
Suntem in aceeasi situatie.Nici eu nu am prieteni si o cunostinta apropiata...Deci nu stiu cum sa o comentez...
Prieten o persoana care te ajuta neconditionat cu care impartasesti visle. dezamagirile bucuriile o persoana in care poti avea incredere oarba un confident o persoana care nu iti cere nimic in schimbul sfaturilor pe care ti le da o pers care nua asteapta nimic de la tine.
Eu nu am prea intalnit astfel de pers in viat amea poate voi ati avut norocu eu nu.
Ca ai patit ceva, in trecut, care te-a facut sa fi un pic cam prea precauta. Oamenii, indiferent de cat de loiali sunt, au momente de,, tradare''. Eu iti recomand sa-ti alegi o persoana mai draga decat rastul si in care ai mai multa incredere si sa risti, numind-o prietena pentru ca vezi tu...si prietenii adevarati gresesc. iar cand o fac, e randul tau sa fi un prieten adevarat si sa il ierti.
prietenata întreabă:
MadaAwwr întreabă: