Mda, nu este usor sa-ti daci prieteni de calitate, trebuie sa ai colective unde sa te duci, sa vezi daca gasesti pe cineva compatibil, unde discutiile curg de la sine, unde se simte de la sine ca fiecare vrea sa devina prietenul celuilalt. Este greu sa gasesti oameni compatibili.
Sa fortezi treaba, nu merge. Vine sau nu vine, totul e sa fi printre oameni.
Da, parca te duci la magazin si zici "vreau prieteni", nu e asa simplu. Ca stia si el ca trebuie sa-si faca si ca trebuia sa incerce. Eu am trei prieteni foarte buni si atat, i-am ales atent dupa compatibilitate si parte umana, si a durat mult pana a fost, abia pe la 20 ani mi-am facut pe primul, daca nu era coleg de clasa, nu ar fi fost. Pe al doilea l-am cunoscut la psiholog, deci situatie rar de gasit, al treilea e vecin de apartament. Deci nu a fost asa usor, oricate colective am freventat nu simteam compatibilitate mai ales umana.
E mai greu de cât credeam sa îți faci prieteni. Putem fi prieteni. Gata ai câștigat cu prieten.
Poate are vânzătoarea niste copii care au nevoie de prieteni. Prin interacțiune se poate crea prietenia, iar deseori încercarea este focul care alimentează acea relație. Poate fi greu sau ușor să îți faci prieteni, depinde de persoană, dar și de alți factori. Nu contează numărul, ci contează să te simți bine cu ceea ce ai.
Pai nu asta i-am zis eu lui RAY la topicele lui? Si zic si in general. Sa fim optimisti si sa incercam, sa nu ne lasam. Luptam pana murim, si asa avem sanse sa dam de ce vrem! Exact, nu conteaza numarul, conteaza calitatea, eu am doar trei si atat, dar calitate, nici nu as mai avea timp de altii.
Socializarea, contactul cu oamenii da sanse mari sa se lege o prietenie, altfel nu ai cum. Nu e, aia e, dar macar ai incercat, oricum vine timpul sa vina si prietenii.
Postarile lui RAY nu le pot vedea, dar in general, da. Exact, trebuie sa fim ca niste terminatori si sa ne ducem misiunea la sfarsit, sa incercam. Chiar si cu un prieten te poti distra . Pana si daca te joci un joc multiplayer pe un device ai sansa sa iti faci prieteni, nu este asa de greu, trebuie doar sa faci schimb de cuvinte sau de fapte.
Exact! Mai ales ca pe net cunosti mult mai multi oameni. Eu cu unul m-am si intalnit dupa un timp. Nu e chiar asa, ca online nu e bine. Cum nu poti vedea postarile lui RAY? Nu ai nimerit topicul unde a postat.
Este bine sa ai si online, pentru ca sansele cresc sa te distrezi atat in mediul virtual, cat si in cel real, intalnindu-te cu ei (asta daca-i posibil). Dar da, dpmdv mai bine este sa ai prieteni in viata reala. Nu le pot vedea pe cele ale lui, pentru ca ne-a blocat drumul reciproc .
Exact, si online cresc sansele, lumea uita ca tot oameni sunt si aia, chestia aia cu, ca nu e bine, nu merge, e o tampenie!
Nu vezi mesajele ti-a dat ignore el inseamna.
Mesaj de sters. Nu se sterge, nu-mi vine mailul de confirmare nici pe gmail, chiar daca bifez la optiuni sa primesc, sau nu confirmarea.