Am pățit de mai multe ori treaba asta. Știu inclusiv întrebarea respectivă.
Cred că atitudinea asta provine din aroganță și prostie. Dacă pui o întrebare se presupune că ești deschis la opiniile tuturor, că nu faci nicio diferență între ele și că nu vei exclude nicio opinie fără să o analizezi mai întâi. Logic, nu? Apoi, dacă după ce ai cântărit răspunsurile și ai tras concluzia care e cel mai bun, poți (dacă vrei) să-i atragi atenția altui utilizator, care nu e de aceeași opinie cu tine și să-i explici opinia ta. Eu nu am urmărit discuția, nu știu dacă utilizatorul în cauză a prezentat argumente în favoarea sa sau nu, dar zic ceva ce am observat cam de când sunt pe site: mulți utilizatori pun întrebări așteptând să-i mângâiem toți și să le dăm alinare - căci ei se simt nedreptățiți - și reacționează urât când noi le dezamăgim așteptările.
Că școala nu este o zonă de fițe. unde să vii îmbrăcat oricum, cu orice ținută, cu orice freză, cu inele în nas și în limbă. Să ai de la elevi pretenții de decență în comportament și de bună cuviință și referitor la freză și coafură nu este comunism
Nu te-am adăugat eu pe lista de Ignore, domnu' "comunist". Asta dacă te referi la mine. Și de ce denaturezi subiectul? Nu tu menționai că, citez "Când ai început să înțelegi viața, te-ai trezit în așa zisa democrație condusă de foști comuniști."? Ca să nu mai zic de alte trăznăi de care ai menționat cum că armata pe atunci te făcea bărbat(aha, da, categoric, acum clar nu mai există bărbați care își văd de treaba lor și ajung oameni respectabili, ăla era secretul) sau că dacă nu munceai te băgau cu forța la muncă(șomaj a fost dintotdeauna, tata când venea de la Combinatul Siderurgic de la Galați mereu zicea că mai vedea 2-3 mațe-goale fără slujbă care cerșeau; că era șomajul mai mic, aia e cu totul altceva).
Acum mai și minți și deformezi adevărul în căutare de susținere.
hannahm123 întreabă:
anonim_4396 întreabă: