Harciog nu trebuie sa devii nimic pentru altii, devii ceva pentru tine, sa ajungi sa iti dai seama ca ai realizat ceva, ca ti-ai dovedit tie ceva, ca poti trece pe o alta frontiera, nu e vorba de faima e vorba de a fi apreciat pentru ceea ce esti si ceea ce vrei sa devii! SI crede-ma viata e o lupa, o competitie unde trebuie sa avansezi pe parcursul vietii, sa iti depasesti limitele, descopera! eu sincer asa simt
Eu de ceva vreme caut lucruri ce tin de depasirea ratiunii. Am doua dorinte. Una ar fi sa iubesc si sa fiu iubit, dar viata inca nu mi-a dat sansa asta. Daca as avea asta as putea realiza orice. Iar a doua ar fi sa reusesc sa traiesc lucruri neintelese de mintea umana. Ceva (foarte putin) am reusit. Si inca sunt in adanci cautari. (nu cred ca intelegi la ce ma refer... daca ti-as zice ca am descoperit un loc in care exista radiatii telurice si simti o caldura binefacatoare din picioare pana in crestetul capului?).
Bani... desi sunt destul de tanar banii, in umila mea opinie, nu sunt importanti. Deloc. Cel mai fericit om nu e cel care isi doreste cel mai mult, ci cel care are nevoie de cat mai putin. Deviza asta ma face implinit pe mine, cu considerentul (!) ca prea putini ma inteleg, dar nu ma supar, cat eu cred in principiile mele.
Te-am ametit. Iti dau totusi un sfat (din cate chestii super interesante, ce tin de lumea pe care nu o vedem am citit). Puterea gandului e cea mai puternica care exista in intreg Universul. Daca tu iti doresti ceva trebuie sa vezi in minte realizat acel ideal si sa incepi cat mai repede, in pasi marunti sa il realizezi.
IzvorulDeIntelepciune întreabă: