rroxi44
| rroxi44 a întrebat:

Nu aveti impresia ca Metinarii s-au inmultit, ca sunt din ce in ce mai multe intrebari despre acest joc? Eu nu stiu acest joc, dar multe din intrebari imi par la fel. Sau astea sunt asa ca intrebarile cu Miley Cyrus - nu se gata niciodata?

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Nu cunosc jocul, dar cred ca n-am pierdut nimic, desigur cei ce intreaba, sunt si ei la fel de "nevinovati" ca si noi. Se dau mari ca joaca un joc "modern", dar acest joc ii cam depaseste daca pun multe intrebari in legatura cu el, eu mai cred ca au gresit si site-ul, TPU nu se "ocupa" tocmai cu acest gen de probleme.
Cel mai bine este sa le ignoram, desigur ca ma refer la intrebarile puse si sa ne gandim ca, in curand vor creste si ne vor intreba alte "lucruri " mai "nevinovate" la dragoste si sex.
Un gand bun tuturor si multa sanatate si daca nu stiti "jocul" cu pricina, cred ca nici voi nu a-ti pierdut nimic.
Ce mama saraciei este jocul "METINARII"? Se pare ca m-a prins si pe mine aceiasi boala, dar sunt convinsa ca pana maine imi trece. Voi ce ziceti?

3 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Paguba-n ciuperci. Sunt indiferent, nici eu nu stiu cu ce se mananca dar ma paste si-o lene teribila de-a ma sinchisi sa vad despre ce e vorba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai că nu ai citit despre Lady popular şi WOW!

Hi5 nu mai are rost să zic, e primul pe listă!

| Cretaker a răspuns:

>Metin2
>joc modern

http://i832.photobucket.com/albums/zz249/zibzib200/HA_HA_HA_OH_WOW.jpg

Il joaca probabil pentru ca e in limba romana si e usor de inteles, pentru unii.
Si e online, si iti ocupa timpul.

Întrebări similare