M-ai facut sa-mi fie dor sa mai fiu mititica. Ai dreptate in tot ceea ce ai spus, sa stam toata ziua pe strada si sa facem tot felul de traznai, sa fugim sa mancam si sa o taiem din nou la joaca, sa ne caute parintii si sa ne ascundem pentru a sta mai mult afara.In toti traieste un copil care isi aduce aminte cu drag de vremurile de o data.Si nu mai fi trista ca iti iei bataie :*:*:*:*:*
Eu mereu mi-am dorit fie sa fiu din nou copil fie sa fiu batrana. Din pacate acum sunt adolescenta egal probleme, probleme, probleme
Uneori ma bucur ca avem numai o viata
Greu de spus. Intr-un fel imi e dor sa fiu copil, sa nu am responsabilitati, sa pot sa ma joc toata ziua fara sa imi pese de nimic. Dar totusi daca as fi copilul de altadata nu as fi putut sa gandesc asa cum o fac acum si nu as putea sa gust libertatea propriului cuget. E frumos sa simti ca totul depinde de tine si ca poti fi responsabil. E bine sa fie un echilibru. Chiar daca esti adult, trebuie sa iti amintesti sa fii copil dar trebuie sa stii unde sa fii realist si unde visator.
Eu inca sunt copil. Dar varsta mea mi se pare cea mai.complicata.As vrea ori sa mai fiu la gradinita, ori sa am peste 16 ani.
Si daca ne-am intoarce toti in copilarie cine ar mai avea grija de noi? In asta si consta esenta vietii.in a trece prin ea curajosi si pregatiti intampinand cu fruntea sus si bucuriile si problemele.
Viata e "greu". Dar, are si partile ei frumoase, trebuie sa recunoastem. Nu ai incotro, trebuie sa treci prin viata, cu bune, cu rele, mergi inainte! Trebuie sa privesti viata si din alte "unghiuri", si sa vezi ca viata poate fi foarte frumoasa...
Desigur...return to innocence
Dar ceea ce ma intristeaza si mai mult, este ura, rautatea si educatia slaba pe care o vad la cei de-o schioapa...cand vad copilasi de maxim 10 ani care injura mai rau ca ultimul mahalagiu ma face sa cred omul se va auto-distruge intr-un final
Bunicul spunea ca oamenii ar trebui sa fie pensionari pana la 40 de ani si apoi sa munceasca pana mor sa-si plateasca inapoi pensia
Eu cred ca poti cauta bucuria copilariei si in viata adulta. Trebuie doar sa incerci sa fii optimist si sa iti pastrezi timp pentru tine!
PowerKoko întreabă: