| RAY a întrebat:

Nu considerați ca seriozitatea in România nu exista?
Părerea mea, totul se ia in gluma, nimic nu e făcut serios, fără interes, poate de asta si salariile mici pentru ca se fac produse de proasta calitate, oare la in fabrici se lucrează sau mai mult in pauze? Peste tot vezi o Românie vesela, multe glume si râsete

4 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Ba nu, seriozitatea la cei de sus exista, ei isi fac serios datoria si bine, aplica doctrina liberala care asta zice, sal mici pentru om, nepasare pentru om, doar bogatii, bancile, corporatiile, afaceristii rules, impozite mici pentru ei.
Ca asa au facut in toata istoria lor, asta le e doctrina, n-are cum fi bine cu ei.

Produsele se fac bine, acum nu mai poti face prost, ca te zboara patronul afara.
Dar nu ai bani sa le cumperi.
Plus ca la noi afara de croissante si dero si coca cola nu stiu ce draci se mai face, si pe alea le face bine, deci e okey.
Iar la Dacia se verifica treaba, nu poti nici acolo sa faci prost.

| Hammurabi a răspuns:

Nu frate, e exact invers.
Când e plătit cu 1.200 lei pe lună, ce seriozitate și interes vrei să-ți ofere de banii ăștia?
Când îl plătești în bătaie de joc, și el îți muncește în bătaie de joc.

| ReddY25 a răspuns:

România este țara lucrului bine făcuthappy

| Dismally a răspuns:

Ba da, cu seriozitatea este o mare problema in Romania, de la oamanii de rand pana la firme mari sau institutii, toate au probleme cu seriozitatea. Am observat o diferenta foarte mare intre romani si maghiarii din Romania la capitolul asta.
Nu stiu se intampla in majoritatea fabricilor, pe unde am reusit eu sa vad se muncea dar se muncea prost - tehnologia era veche, cu probleme si de multe ori se apela la improvizatii. Nu e vorba de pauze, muncitorii isi respectau programul dar nu ai cum sa faci productivitate fara tehnologie moderna si o buna organizare.

Întrebări similare