| MaiBineAnonimDecatCriticat a întrebat:

Nu cred ca e categoria potrivita, dar nu am stiut unde sa o clasez.
Actualizam cele mai "haioase"/tampite intrebari [Imi cer scuze daca cineva se simte ofensat.Stiu ca nu e firesc sa radem pe seama unor dileme ale utilizatorilor TPU, dar unele sunt chiar iesite din comun]:

1. Pot sa raman insarcinata de la un vibrator? PSeste pentru prietena mea!
2.De unde pot cumpara furadan? se poate cumpara daca sunt minora?
3. A inceput burlacita :X:X:X uitati-va baietziii nu ca e sexoasa biana e bunoaca rau ma topesc dupa ea uuu
4. Buna looooome am o intrebare pentru voi sunt sexox sau nuh ee? ce ziceti >>>>>>::::::
5.Salut azi mi-am gustat urina si e foarte buna deja devin dependent de ea ce sa fac?
6. X te besk enorm :X:X:X te rog raspunde-mi baby! nu fi rea hai ca te leg de pat
7.Curu bate gura?
8. Mia intrat o așchie în puță, o să piș ca stropitoarea?
9. Oare femeile fac laba?
10. Daca lipiciul superglue lipeste intr-adevar orice, de ce nu se lipeste de interiorul tubului?rolling on the floor

Imi cer scuze in mod direct pentru aceasta postare, pentru ca cele 10 "intrebari" au oarecum continut obscen si nu vreau ca vreun utilizator sa se simta oripilat de "inteligenta" altora. Dar consider ca trebuie luate anumite masuri impotriva persoanelor care posteaza astfel de intrebari din plictiseala si amuzament la propria persoana.
Seara buna!

3 răspunsuri:
| mdany a răspuns:

Mda.cam prea multi sar gardul.

| fly4love a răspuns:

Asta ee! mai sar multi gardul...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te inteleg, dar cam trebuie sa te obisnuiesti si sa-ti vezi de ale tale, chiar daca unii sunt chiar neseriosi.
si eu, la fel ca tine mi-as dori sa fac ceva in legatura cu chestia asta, am inceput sa raportez intrebarile care chiar incalca regulamentul, gen " O sa ma casatoresc cu x?",; " Dati-mi un vot aici...",; " Ce faci? "; "Cine raspunde primul dau funda".
Daca le atragi atentia cu privire la faptul ca au gresit categoria iti sar in cap, mai sa te bata. Nu mai zic ca odata chiar i-am reprosat cuiva ca a postat o intrebare stupida si alti utilizatori s-au luat de mine cu pretextul ca " Pentru ce e facut acest site? Omul a pus o intrebare si a asteptat un raspuns, nu vad ce ai tu cu el" laughing pe deasupra mi-au trimis si mesaje private.
Hm, serios, unii chiar se plictisesc si polueaza site-ul cu intrebari idioate, ar trebui sa faca cineva ceva, pentru ca se distrug o gramada de categorii, si toata lumea stie asta!
baftabatting eyelashes