anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu cred ca e persoana pe site-ul asta sa nu fi folosit cuvintele " fii barbat, fii barbat "adevarat" ". Dar exista si varianta opusa, "fii femeie"? Daca da, ce ar insemna?

De fel majoritatea folosesc "fii barbat " ca : bag-o in seama pe fata aia, invit-o la dans, cerei numarul de telefon etc etc chesti de genul. Dar nu am vazut pe nimeni sa zica "fii femeie". Daca exista aceste vorbe, sunt curios in ce context ar fi bun sa se foloseasca.

5 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Eu cred ca sensul ar trebui sa fie acelasi atat pentru barbati cat si pentru femei. Asuma-ti responsabilitatea pentru viata ta, observa-ti demonii interiori si lupta pentru a-i tine sub control, cauta sa fii cea mai buna varianta a ta. Fa tot ce poti cu ce ai la dispozitie acum.

| IonuţR1995 a răspuns:

Vorba asta, "fii barbat" am auzit in ambele cazuri, si femeilor sa li se zica asa ceva. "Fii femeie", am auzit si asta dar contextu e diferit, deoarece femeile sunt mai sensibile, mai timide, si cand un baiat e mai timid cu o fata, prietenii ii spune "nu fi femeie". Doar in contextul asta am auzit eu.

| Doub a răspuns:

Cred că atunci când naşte.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred ca exista.
Stii tu... Femeile, in mare parte, sunt sensibile,mai timide, care se supara mereu, uneori plangacioase, ofticoase, vulnerabile, daca tu nu zici nimic ele mor si mesaj nu-ti dau etc ai prins ideea.

| MaybeJustMe a răspuns:

Eu unul nu le-am folosit, dar inseamna ce vrei tu sa insemne. Totul tine in ochii privitorului, nimic mai mult, nimic mai putin. Uneori sunt niste cuvinte de incurajare.