Pff
mda nu stiu ce sa zic
dar
1.Incearca sa ii recastigi increderea macar pe jumatate
2.cand ea e plecata la munka, la piata sau doarme uh incearca sa faci ceva de mancare(ce ii place ei), sa faci curat sa nu stiu gassti. uh stii ce ii place ei (mamei)
3.Ask muzicaa, uita`te la Tv, deseneaza, stai la calculator, joaca`te cu fratele tau jocuri (gen:remi, carti sau jocuri din astea cu pioni)
nu stiu gasesti uh... sper sa te fi ajutat cat de putin
1. Ia note bune la scoala
2. Cumpara-i un buchet de flori. si ce stii tu ca ii place foarte mult (din cati bani ai tu)
3. Sterge praful, da cu aspiratorul, sterge vasele, fa patul (asa o sa o impresionezi, vei vedea)
Te pup sper sa reusesti . Fundita ?
Hmmm...trebuie sa mentionez in primul rand ca am citit totul.
1.Nu incerca sa o convingi sa te lase afara, nu asta e cel mai important. E mai important ca ea sa vada ca tie chiar iti pare rau.
2.Surprizele nu ajuta prea mult insa mai diminueaza din suparare.
E normal sa fie dezamagita de faptul ca prietenele tale te-au lasat balta si crede-ma, nici o mama, oricat de buna ar fi...nu ar accepta ca, copilul sa sa aiba prieteni ce o pot lasa balta oricand.
3.Ai putea sa o ajuti la treaba(stiu ca poate acum nu ti se pare cine stie ce dar mai tarziu vei intelege cat de greu e sa ai pe cap atatea lucruri[aici ma refer la mama ta]...)
Ai putea sa faci ceva frumos pentru fratiorul tau.Ai putea avea grija de el, v-ati putea juca impreuna, ati putea viziona un film si lista continua.
Poti sta linistita, mama ta te va lasa afara pana la urma insa e important sa aiba incredere deplina in tine din nou.
Dar am si eu o intrebare pentru tine...intrebare pe care probabil si-a pus-o si mama ta.[daca vei intelege intrebarea, vei putea intelege si adevaratul motiv pentru care tu inca esti pedepsita]
Acum prietenele tale te-au lasat balta doar fiindca erau "speriate" insa in viitor? ce vei face daca te vor lasa balta intr-un moment crucial din viata ta?
Ps:sper sa nu se ajunga acolo...
UnchiulRamiz întreabă: