| DeMentaa a întrebat:

Nu cred ca o sa citit ipana la capat : Povestea mea

Buna! sunt o fata de 13 ani cls a 6 in fine etc... Joia trecuta am iesit afara (dupa socala) si am mers la un bloc unde sunam vara trecuta( nu eu prietena mea iris si eu stateam cu ea )DOAr ca ma iesit cu o fata teo si una delia si cu niste copii mai mici ( 7-6-8 ani) am intrat in scara ( unde sunam noi era un mos) si a iesit o fata din bloc care ne-a intrebat iar ati venit aici si a chemat-o pe maicasa eu intre timp mi-a harjait degetul pe usa mosului( nu s-a auzit nimic ) si a venti maicasa dupa noi eu am intrat in casa de fapt toate si a mers pe rand la fiecare prima oara la teo : ea aspus ca era in casa si ca a mancat nu a batut ea ( chair era in casa dupa venise) dupa a fost la delia si delia a zis ca eu am batut si a intreabt unde stau si a zis ca nu stie dar a afalt de la un pici si a venit l mine m-am ma pedepsit nu mai ma lasa afara o perioada buna de timp si nici sam ia ma jco cu ele 2( teo si delia pentru ca au zis ca uite ce prieten ai )Eu tot nu am inteles care era treaba femei aleaia daca nu am sunat la ea is la un alt vecin in fine.

Azi a venti teo si i-a cerut iertare mamei si a zis mama ca nu ca a laut decizia. CHair nu stiu ce sa fac nu mai rezist in casa.eu n ucred ca mama o sa fie asa de mult suparata pe mine pentru ca e destul de buna nu am mai vazut-o nicoadata asa suparata pe mine ea mi-a spsu ca mi-a dat libertate totala si ca mia- certu sa nu o fac de ras is eu tocmai asta am facut.Acum tot o sacai ca nu eu am sunat. Femeia aia a iesit doar pentru ca ia- zis fisa ca suntem in bloc si a crezut ca am sunat si eu am suferit mult si plang cand ma uit pe geam si vad cum se jaoca toti.Stiu ca doar delai a spus dar teo nu a spus nimic azi au venit sa i ifaka surprize lui mama dar nimic Intrebarile:

1. Cum sa o conving sa ma lase afara?

2. Ce surprize sa ii fac ca sa o mai linistesc?

3. ce as pueta face in casa ( in afara sa citesc adica ceva care sa nu fie plictisitor )Mentionez ca ma un frate de 8 ani

P. s Scuzati-ma daca am scris cu greseli sau daca nu ati inteles intrebarea

Nu cred ca ati citit tot

VA rog raspundeti-mi urgent

3 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Promite-i mamei tale ca nu se va mai intampla, chiar daca tu ai avut dreptate.Surprize sunt destule, ajut-o la treburile casei, mai da-i din cand in cand un pupic si ai sa vezi ca-i va trece, daca vei insista sa te lase afara, mai rau faci, asa ca fi rabdatoare, iar cu fratele tau poti gasi "n" moduri in care va puteti ocupa timpul liber:citind, jucand carti, etchappyBafta!

| lia a răspuns:

Sincera sa fiu, am inteles cu greu cum au decurs faptele.
Oricum, singurul lucru pe care trebuie sa-l faci, este sa mergi la mama ta (cand este mai linistita), si sa discuti despre ceea ce s-a intamplat. Sa-i arati ca-ti pare rau, si ca nu vei mai repeta aceeasi greseala. Spune-i ca ai plans si ca suferi foarte mult pentru ca nu suporti sa o vezi trista. Cel mai important lucru este sa o faci pe ea sa inteleaga ca nu ai facut nimic din toata acestea, intentionat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa iti ceri iertare de la mama ta si bineinteles orice mama isi iarta copilul! dar fa-o bcand ea se linisteste!