Suna a starea mea de a fi ... cateodata ma gandesc ca, poate chiar suntem prea multi pe planeta, si unii ar trebui sa se sacrifice pentru binele celorlalti si sa se refugieze in neant si sa nu aiba viata sociala si sa nu aiba copii pentru a nu mari populatia globului mai mult...si asa ca acestia ar trebui sa-si gaseasca ocupatii pe net comunicand cu programele de inteligenta artificiala si cu persoane pe care nu le vad la fata...
si totusi cateoata nu mai suport si imi vine sa explodez... dar de ...invat la poli si asta imi ocupa tot timpul ...
viata uneori chiar e de ***...
Daca asta este parerea ta, inseamna ca te-ai definit singura, o data ce esti aici pe forum. A sta pe forum nu inseamna a fi'complexat, frustrat' si ce mai zici tu. Din contra, poti afla lucruri noi, capata experinta in interactionarea cu multi altii.
Dupa user-ul pe care il folosesti nu cunosc ce gen esti feminin sau masculin?
Poate ca te-ai autodefinit insa noi ceilalti nu vrem de cat sa facem bine celor ce ne cer ajutor, dar asta o facem in timpul liber, in rest mergem la servici, muncim, crestem copii, ai educam, ne jucam cu ei, scoatem sotiile in oras, ducem o viata de familie normala. Daca stam 2-3 ore pe zi pe net asta nu inseamna izolare.
Forumistii fac schimb de informatii si e bine. E adevarat ca nu trebuie` sa-ti faci un mod de viata numai din asta.
Pe TPU chiar nu e pierdere timp. Am o viata sociala, ies cu prietenii, ma duc la cursuri, rezolv alte probleme. Si multi de aici sunt oameni mari, cu servici, familii, dar care au o stare sufleteasca de implinire ajutand alti oameni la nevoie. Deci, nu poate fi vorba de oameni frustati, complexati etc. Poate ca sunt mici exceptii.
Aici pe foro este singurul contact pe care il am cu romanii, nu ca nu ar fi roamani in Spania , dar prieteni nu prea am, sunt prea neincrezatoare, prefer sa vb cu voi care niciodata nu imi puteti face rau.
DE inseli amarnic sa stii, eu am viata si dincolo de ste-ul asta, am o familie a mea frumoasa, prieteni cu care ies in oras, un job care ma tine ocupata de dimineata pana seara, intru aici doar de amuzament cand nu prea am ce face.
Cred ca mai degraba ca in contextul intrebarii tale te-ai descris pe tine, ma gandesc acum ce varsta ai.
Partial adevarat. Eu nu stiam ce e aia forum - adica stiam, dar asta e primul pe care am cont si pot spune ca stau intre 15 min. si 2 ore/zi, in functie de chef, si de ce intrebari vad pe aici.
Acum ca m-am uitat putin, cred ca am inteles de ce ai pus intrebarea asta, dar persoanele de genul tipei cea fara de minte nu fac,, multi purici,, nici pe forumul acesta, nici in viata in general Asa ca, don't worry, be happy!
Daca tu asta crezi ca e acest site, un refugiu pentru persoane complexate, frustate, fara prieteni, inseamna ca nu ai inteles ce inseamna TPU, toti pentru unul.
Suntem multi dar nu suntem frustrati, complexati ori lipsiti de prieteni, suntem doar buni la suflet si dorim sa-i ajutam pe cei care se afla in nevoie. Despre tocilari, cu siguranta nu suntem pentru ca, unii dintre noi, am uitat de mult de cand am absolvit facultatea. Se pare ca tu esti elev(a) si ai o conceptie gresita despre acest site, care fiind denumit Toti pentru unul (TPU), are menirea de a sprijini pe fiecare persoana care ni se adreseaza si de a fi sprijiniti si noi la randul nostru, atunci cand avem unele intrebari, ori vrem sa ni se confirme unele idei sau chiar pentru a face schimb de experienta, privind unele probleme legate de viata de toate zilele. Citeste mai multe dintre raspunsurile date pe acest site si te vei convinge ca, nu vorbim doar ca sa ne aflam in treaba. Ca mai sunt si unele intrebari care te pot "cruci", este adevarat dar acestea nu caracterizeaza acest forum asa cum l-ai denumit tu.
Ramai mai mult pe TPU si vei vedea ce fel de oameni suntem.
Eu cred ca ai mari probleme Tu ce cauti aici? Daca zici ca pe forum sunt doar frustrati, complexati, tocilari? Din ce categorie faci parte tu? Te autodefinesti? Te simti printre cei enumerati mai sus? Uite ca eu nu fac parte din categoriile de mai sus sunt aici doar pentru ca vreau sa ajut oameni, imi place sa dau sfaturi si sa imi fac prieteni! Ai grija de tine si spre binele tau... speri sa scapi de complexele si frustrarile pe care le ai
MyNameisEduard întreabă: