| 22anirolF a întrebat:

Nu credeți că ar trebui să existe o limită legală a ignoranței? La modul că mult prea mulți oameni care nu știu chestii de bază, persoane care au completat ciclul liceal și nu folosesc cratima și câte și mai câte. Uneori mă gândesc că ar trebui impusă o limită, ceva. Și accesul la informație e muult mai larg în 2020, deci sunt unele lucruri care nu au scuze și punct. Nu poți să scrii "a fii" după ce ai luat bacul, fie și la limită, e grav! Mă înțelege cineva?

3 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Ar trebu-i laughing. Te înțeleg, dar cine știe de ce au ajuns să fie așa. Pentru Bacul de la română înveți mai mult mecanic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cunosc angajați din primărie care nu știu că "va" se scrie legat. Cunosc primari care nu știu să se exprime corect verbal, da' barem în scris.winking Continuă să se facă de râs și nu-i oprește nimeni.

| Anonim9114562123 a răspuns:

Da, dar aici e scoala de vina, care e prea simpla... Oricine poate termina liceul, pe profesori nu ii intereseaza si isi fac treaba, fara sa se gandeasca la ce o sa fie daca isi predau materia superficial. Daca era mai multa educatie in Romania, poate nu mai erau teorii despre antenele 5G si Bill Gates acum si lumea stia sa scrie corect. laughing