| RAY a întrebat:

Nu credeți că ăștia cu medicamente ne vor dependenți pe viață? Un exemplu eu iau beta blocant e,asta îmi scade rata metabolica și împiedică arderea grăsimilor de pe burtica, practic te îngrașă ca sa tot crești doza, nu ca sa slăbești sa nu mai iei medicamente

16 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu, nu cred.

| dullcat a răspuns:

Probabil ca da, ca doar profitul e cel mai important. Daca ai posibilitatea sa schimbi ceva, sa renunti la unele medicamente, bazandu-te pe alimentatie sau altceva care sa compenseze, fa-o. Daca nu, pentru ce sa iti bati capul? Toti suntem datori cu o moarte.

| Hyperion7 a răspuns (pentru dullcat):

Suntem datori, așa e, însă de ce sa scurtam zilele daca putem să trăim mai mult?sad

| RAY explică (pentru dullcat):

La mine greutatea e problema, de asta nu înțeleg de ce îngrașă medicamentele, merg eu săptămână viitoare la ei

| dullcat a răspuns (pentru RAY):

Unele afecteaza hormonii si atunci se explica.

| dullcat a răspuns (pentru Hyperion7):

Cand te stresezi inutil desi nu poti face nimic, mori mai repede, nu traiesti mai mult.Repet, daca poti face ceva, do it. Daca nu, aia e.

| Hyperion7 a răspuns (pentru dullcat):

Pai nu mai bine stai chill și îți accepți acest lucru tragic? In fond, daca te stresezi, nu faci nimic util, din contra
Dar da, de acord!

| Hyperion7 a răspuns:

Ba tocmai asta e și scopul lorhappy
Daca medicamentele aveau ca scop vindecarea,nu mai erau atâția oameni bolnavi.
Ideea e sa supraviețuiești,nu sa te vindeci!
Pe langa medicamentele menționate sunt și cele pentru inima, diabet și altele ș.a.m.d.
Cel mai bun remediu e sa previi, decât să te arunci in foc, însă multi zic că "o viață am", fac alegeri eronate și apoi stau și plângsad

| RAY explică (pentru Hyperion7):

Pai asta e de inima, tensiune

| Hyperion7 a răspuns (pentru RAY):

In orice caz, cam asta e ideea de baza, sa supraviețuiești, nu sa te vindeci.
Eu unul nu am auzit pe cineva care ia tratamente peste tratamente sa se vindece de acea boala, deci asta ar fi cea mai plauzibilă explicație.

| ShaOfHatred a răspuns:

Păi ei vor să îi pompeze pe oameni cu pastile, ca să ne facă dependenți de acea falsă "vindecare". Medicamentele nu ne vindecă, doar susțin corpul să lupte împotriva bolii. Oricum orice pastilă pe care o luăm ne mai scade puțin câte puțin din viață.
Also, nu există "împiedică arderea grăsimilor de pe burtică". Nu poți să slăbești într-un loc specific și nu poți să pui greutate unde ai vrea tu. Totul e genetic. Te-ai gândit să mergi la sală or smth?

| anonim3248 a răspuns:

Nu cred

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Când mă aşez la masă la televizor începe o reclamă despre hemoroizi şi absorbante.
În timp ce mănânc ciorba cu ardei iute zice să-mi cumpăr medicamente anti-cancer happy
La felul doi chiftele marinate în sos, ăia zic că-mi dau ceva gratuit dacă iau ceaiuri contra cirozei laughing
La desert o plăcintă cu mere răscopte şi scorţişoară, să nu fac atac cerebral să-mi cumpăr o bandă de alergat happy
Beau o cafea, apare să trimit repede o comandă pentru medicamente contra infarctului. laughing

Suntem o naţiune de bolnavi, dar bolnavi mintal.
Din pacate pentru asta nu exista nicio reclama. happy

| Tekken33 a răspuns:

Psihiatrii cel mai mult.

| snsnssajsnana a răspuns:

Nu. Nu toate problemele se vindeca. Eu am luat pastile care mi-au vindecat problemele complet. Dar unele probleme si boli trebuie doar tinute sub control. Daca ai nevoie de pastile, le iei. E mai importanta sanatatea decat putina grasime pe burta. Toate pastilele au reactii adverse. Pana si paracetamolul. E si normal. Eu nu cred in conspiratii, nu castiga nimeni daca murim, cu cat traim mai mult, muncim mai mult, producem bani. Deci nu ar avea nimeni de ce sa ne ucida pe capete.

| Hyperion7 a răspuns (pentru snsnssajsnana):

De acord până la un punct.
"Cu cât trăim mai mult, muncim mai mult, producem bani"
Da și nu.Nu că aș fi adeptul unui set de conspirații, din contra.Ideea e că nu noi suntem cei care producem bani, ci marile companii se îmbogățesc pe pieile noastre.Printre marile companii care se îmbogățesc pe spatele nostru sunt firmele de telecomunicații,cele ce se ocupa cu entertaining-ul,industria farmaceutica etc.
O sa spui acum "da,dar cea farmaceutică oferă tratamente pentru orice" da și nu.
Daca era vorba de vindecare,de ce exista medicamente originale și medicamente generice?
In fond,ambele fac același lucru, doar că prețul diferă și ambalajul.
Mai mult de atât, te contrazic și la aspectul că nimeni nu ne dorește moartea.Ok, însă cum explici practicile industriei mezelurilor de exemplu? De ce nu folosesc produse naturale și baga tot felul de chimicale cu risc înalt de dezvoltare a celulelor maligne?
Ideea e așa:Cel mai puternic supraviețuiește!
Nimănui nu ii pasa de oamenii de rând, cat le pasa de banii lor.