Ar trebui numite barbatiste si iti tin partea pentru ca suna ciudat feministe asa cum si denumirea misogin e iesita din comun
Sunt doar niste femei frustrate cu tot neo-feminismul lor. Adevar graiesti sunt niste insulte pentru fostul feminism, desi nici denumireaza de femi-nazi nu imi convine
ca feminismul modern nu-si are rostul. tot ce fac tipele e sa caute nod in papura
nu ai auzit ca au schimbat icon-ul de la prieteni de pe facebook pentru ca barbatul statea in fata femeii?
Feminismul este foarte bun dar prin ASIA, AFRICA, și SUD AMERICA (acolo unde este necesar) Restul continentelor trăiesc destul de evoluat zic eu, există discriminare dar la nivel foarte foarte foarte foarte foarte foarte scăzut.
in SUA e cea mai mare nevoie de feminism zic eu
toate tipele cu +100kg si cont pe tumblr au nevoie de el... uite un exemplu: https://www.youtube.com/watch?v=z2K7vmpyYSs
Ura de bărbați se numește misandrie. Feminismul nu are legătură cu misandria, deși există persoane care își ascund ura de bărbați ca feminism. Persoanele astea trebuie ignorate, indiferent dacă ești bărbat sau femeie, fiindcă orice discuție va ajunge la o ceartă (zic din experiență) în care tu ești misogin.
Și care e poblema? Fiecare cu treaba lui. Dacă omul așa se exprimă, lasă-l în plata lui și mergi mai departe. Cât despre ce ai zis tu... TMI.
E evident că are o problemă cu tine, dar eu rămân imparțial, îți doresc succes cu supele instant (nu recomand) și lipsa de femei din viața ta. Dar măcar încearcă experimentul pe care ți l-am propus.Ai mult de râs după.îți garantez.