| RAY a întrebat:

Nu credeti ca mesajele astea de craciun fericit si alte urari lacrimogene sunt facute doar asa din traditie?

pai in restul anului de ce nu uram asa ceva?

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E traditie care merge inainte

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

"Evolutia" cica.

| T0T a răspuns:

Nu ar fi comod să urezi ceva de genul în fiecare zi.

| Sofer a răspuns:

Nu am trimis niciodată mesaje de genul.

| LPCTSTR a răspuns:

Urarile sunt chestii pur-pagane, doar este in spiritul romanilor sa se bata cu pumnii-n piept ca ei sunt cre(s)tinii supremi... inconstienti de ce au asimilat, bineinteles.
Si uite ca ei traiesc cu toate traditiile asta importate, exportate si răs-expirate și exploatate și nimeni nu zice nimic.
Singura chestie legată de traditia crestina este sarbatorirea ipoteticii „nasteri" a lui Jesus, nici macar curatenia de craciun nu exista in plan pentru traditiile pur-crestine, deci cam la asta s-a ajuns: primate debusolate.

Referitor la intrebarile tale: intr-adevar, sunt pe temei traditional, dar nu pe traditia noastra, ci a alora, deci lipsa temeiului duce automat la tăcere.

| Nemessys a răspuns:

Asta a fost CEA MAI BUNA intrebare pusa de tine vreodata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Măcar ne Crăciun să ne uram ceva de bine.
Că în restul anului ne urâm.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba da.De asta nu fac.Adica fac, dar la cateva(putine) persoane.Mi se pare penibil sa urezi craciun fericit si alte asemenea oricarui om de pe strada, in conditiile in care putin iti pasa in realitate cum o sa fie craciunul lui.

| Onisim10 a răspuns:

Pentru mine Crăciunul nu este nimic.
Nu fac treabă de Crăciun că să nu aibă ceilalți o părere rea despre mine.
Oricum, eu nu urez Crăciun Fericit.
Sau Astăzi sa născut Hristos.
Hristos sa născut o data, nu de doua mii de ori.

| FlorentinaM20 a răspuns:

Pentru ca la finalul anului pretindem cum ca ne-ar pasa de ceilalți deși eu personal nu văd nimic greșit in asta, in țările civilizate oamenii se saluta pe străzi și își vorbesc chiar dacă asta înseamnă sa nu se mai întâlnească niciodată OPEN mind la noi e inchis și la sfârșit de an.

| RAY explică (pentru FlorentinaM20):

O domnisoara iluminata