| InYourPants a întrebat:

Nu e aiurea un om de 25 de ani sa zica ''eu sunt multumit de ce am ajuns''? Cred ca numai comozii pot fi multumiti de viata lor, la 25 de ani abia incepe viata si deja esti multumit inseamna ca nu ai avut tinte prea inalte.
Omul cat traieste invata

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Oricat de mult realizez in viata tot apare ceva sa ma nemultumeasca. Multumesc lui dumnezeu ca m-a adus in Britain, am tot ce imi trebuie

| SilentRain a răspuns:

Fiecare om face ce vrea cu viața lui, cine suntem noii să-l judecăm?
Sa înțeleg că tu te consideri mai presus, pai ce ai făcut remarcabil până în prezent?
Ipocrizia nu-i bună big grin

| InYourPants explică (pentru SilentRain):

Nu e ipocrizie sa vrei constant mai mult sa nu zici niciodata asta a fost tot eu atata am avut de evoluat omul invata constant si cand ai ceva bun vrei mereu mai bun cand nu ai zici e merge si asa.

| SilentRain a răspuns (pentru InYourPants):

Fiecare e liber să trăiască așa cum vrea, atât timp cât e fericit și mulțumit nu mai are relevanță
Daca tu pentru tine vrei asta, atunci bravo ție, mă bucur.dar nu poți judeca /blama pe cineva pentru ca nu vreau
sa trăiască după aceleași principii ca și tine
Că sa ai cerințe de top, trebuie sa fii deja acolo și este ipocrizie să zici de X, Z, Y iar tu sa nu fii mai mult de cât eii

| InYourPants explică (pentru SilentRain):

Eu nu iau libertatea nimanui nu pun pe nimeni in lanturi si fericirea e relativa

| Nemessys a răspuns:

Nici nu ai spus ce are omul ala la 25 de ani. happy
,, la 25 de ani abia incepe viata" Serios? A mea a inceput de cand m-am nascut.
Sunt oameni care trag tare inca din adolescenta si ajung foarte repede unde-si propun, chiar mai repede decat altii. Deci da, sunt oameni care la 25 de ani, sau chiar mai devreme, sunt multumiti de realizarilor lor pe plan financiar / profesional.

| InYourPants explică (pentru Nemessys):

Nu are nicio realizare doar un job mediocru

| Nemessys a răspuns (pentru InYourPants):

Si crezi ca asa sunt toti oamenii la 25 de ani?

99% da, dar asa e cand esti tanar ai impresia ca tu o sa fii diferit si o sa ai viata pusa la punct pana la 25 ani asa gandeam si eu si toata lumea la 20 e o aroganta tipica varstei

Pe ce te bazezi cand spui 99%? Arata-mi si mie studiul care s-a facut pe acest subiect.

Pe ce vad in jur
Pe ce te bazezi cand spui ca nu e 99?
Arata mi si mie studiul

,,Pe ce vad in jur"
Oamenii cu care ai interactionat tu, abia daca reprezinta 1% din cei care au 25 de ani in Romania.
Am spus eu ca nu este 99%?

| Jus7t a răspuns:

Dacă nu își deschid canal de Youtube ori scriu o carte ca să o vândă oamenilor naivi ce speră la o viata mai buna degeaba.