| CrucifiedCountess a întrebat:

Nu e chiar o intrebare... Mai mult o curiozitate.
Cati dintre cei care m-au "cunoscut" anul trecut pe TPU mai sunt inca activi si prolifici? Vad vreo manutza pe acolo?

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Oh, lume noua, lume noua!

14 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Şi eu, şi eu.Cum să o uităm pe Contesă?hee hee

| Flav a răspuns:

Ridic si eu doua degetele mici.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Este suficient sa te uiti la comunitate! Nu stiu cati te-au cunoscut, dar sunt multi activi si prolifici!

Elianna
| Elianna a răspuns:

@Crucified_Countess : Elianna este Elianna.Nu o cunosc pe persoana de care pomeneai! Eu sunt mai noua aici, din 12 feb 2010!

| Barajag a răspuns:

Ei ridic labuta sus, crezi ca te-am uitat?batting eyelashesSunt activa zi de zibig grin
Dar tu, de ce ai chiulit de pe site?hee hee

lolita
| lolita a răspuns:

Si eu mai bantui pe aici. kiss

| anad a răspuns:

Respecte si salut Contesa! Eu sunt cam de prin septembrie, dar te-am remarcat (imi place siretul de la avatar!). Bine ai revenit!

| Dara a răspuns:

Am ridicat numai un deget. Intru mai rar pe TPU.

| CrucifiedCountess explică:

Elianna sa fie ex Oliana?
Si m-am uitat la "comunitate", dar nu am zarit decat 2-3, de aceea ii invitam sa se re-prezinte.
Multumesc pentru raspuns.

| CrucifiedCountess explică:

Vad ca unii mai chiulesc...
Multumesc celor cu manutza/degetelele ridicatehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, eu, da pe Facebookhee hee
Suntem aceiasi useri, daca vezi ceva neobisnuit sau inedit, inseamna ca e vreo noua personalitate a unui user vechi manifestata pe alt cont.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu, si eu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

activi si profilici? tu nu poti fi mai mullte contese cu mai multe pasarici dar poti avea mai multe conturi pe acest site, cum eu scriu cu limba nu-ti pot arata decit celalalt organ care poate fi activ

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dimoneee sunt si eu pacilea.mai ai ochii rosii? ca aci stai cu spatele.prin ce loc mai esti? pi undi mai lucrezi? belimi-ai venit inapoi.