Oh... el si Zeta erau cei mai tari dar acum cine o sa-i mai imite pe Emonel, Florin Persic, Basescu, Banel Nicolita, Vanghelie si ceilalti?
Lasa-l mai sa plece. oricum era un actor prea mare pentru un show autohton.As vrea sa-l vad alaturi de greii de la Hollywood.
Ce daca draga, ramane " aii, m-a recunoscuti". Asta e, doar n-o sa ne punem pe jelit.
Si el pleaca? :-o bai frate...deci o sa ajunga de ra*at Mondenii.Mai intai a plecat ...primul nu mai stiu numele...acum pleaca si bendeac :-(... urat ca-si lasa fanii cu ochii in soare ...ma distra emisiunea
Pleaca, deci?
Imi pare rau.Asta e.
Pentru fanii lui este dureros, chiar si pentru mine.Nu sunt de fapt, o fana dar adoram rolurile lui.Chiar se va dastrama aceasta echipa si nu este in regula, cel putin nu pentru noi.
Dar ma rog, este viata lui, el stie ce este mai potrivit pentru el.In plus nu stim chiar adevaratul motiv. Exista motive si motive dar lasa, poate,(sper ) va mai aparea o astfel de echipa de comedie super tare!
Speranta moare ultima!
XoXo!
Pacat. mi e imi placea mult cel care il imita pe becali inainte care a ajuns la divertis mall. da se potrivea mult mai bine la mondenii.asta e problema e ca eu m am obinuit cu personajele pe care le imita.toti fac parte din aceeasi categorie de idioti.si pana apare ceva nou.mondenii nu prea mai au farmec.ma uitam si la divertis. s au dus la vale de mult. carcotasii nu mi mai plac.pentru ca se iau aiurea de mircea badea. el e miezul de la antena:X
thisissolawl întreabă:
miha_3376 întreabă:
selef întreabă: