| Haydee a întrebat:

Nu e corect.De ce sa plece Mihai Bendeac de la Mondenii?:( :((
Nu ar fi nimic frumos fara el:(. Cine mai joaca rolul lui Emonel, al lui Florin Persic, al lui Basescu, al lui Banel Nicolita, Vanghelie si multi altii? Nu mai avem si noi dreptul sa ne radem de vedetele mondene?:D:(
Priviti si voi::(
http://stiri.acasa.ro/articole/monden/Pleaca-Bendeac-de- la-Mondenii-

Răspuns Câştigător
| YepIsSuspended a răspuns:

Oh...crying el si Zeta erau cei mai tari dar acum cine o sa-i mai imite pe Emonel, Florin Persic, Basescu, Banel Nicolita, Vanghelie si ceilalti?sad

13 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Da` pe Naomy cine o s`o mai imite? laughing

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Ne place sau nu decizia ii apartine, se duce unde este mai bine platit.

nony
| nony a răspuns:

Lasa-l mai sa plece. oricum era un actor prea mare pentru un show autohton.As vrea sa-l vad alaturi de greii de la Hollywood.happy

cami
| cami a răspuns:

Ce daca draga, ramane " aii, m-a recunoscuti". Asta e, doar n-o sa ne punem pe jelit.

| inna a răspuns:

Daca va mai exista Mondenii, fara el nu vor mai avea rostwinking. El face tot show-ul love struck

| JackieSue a răspuns:

Si el pleaca? :-o bai frate...deci o sa ajunga de ra*at Mondenii.Mai intai a plecat ...primul big grin nu mai stiu numele...acum pleaca si bendeac :-(... urat ca-si lasa fanii cu ochii in soare ...ma distra emisiunea broken heart

| JackieSue a răspuns:

si ..si...solcanu ramane neimitaaaaat broken heart

| alexdop21 a răspuns:

Deci acum pot sa ma duc la casting big grin

| Ralux a răspuns:

Pleaca, deci?
Imi pare rau.Asta e.
Pentru fanii lui este dureros, chiar si pentru mine.Nu sunt de fapt, o fana dar adoram rolurile lui.Chiar se va dastrama aceasta echipa si nu este in regula, cel putin nu pentru noi.
Dar ma rog, este viata lui, el stie ce este mai potrivit pentru el.In plus nu stim chiar adevaratul motiv. Exista motive si motive dar lasa, poate,(sper laughing ) va mai aparea o astfel de echipa de comedie super tare! happy
Speranta moare ultimalaughing!

XoXokiss!

| eek a răspuns:

Pacat. mi e imi placea mult cel care il imita pe becali inaintebig grin care a ajuns la divertis mall. da se potrivea mult mai bine la mondenii.asta e straight face problema e ca eu m am obinuit cu personajele pe care le imita.toti fac parte din aceeasi categorie de idioti.si pana apare ceva nou.mondenii nu prea mai au farmec.ma uitam si la divertis. s au dus la vale de mult. carcotasii nu mi mai plac.pentru ca se iau aiurea de mircea badea. el e miezul de la antena:X

| Lumy a răspuns:

Pleaca de la Mondenii? crying nu stiam...este cel mai tarehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil i sa oferit in alta parte un job mai banos...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-ai daramat cu vestea asta crying