Eu mereu m-am orientat sa-mi placa locul de munca.Cand am fost nevoita sa lucrez doar pentru bani si nu era nu-mi placea jobul sufeream enorm si ma gindeam cum sa scap si sa schimb.Si am si schimbat de cateva ori pana cand am dat de ceea ce mi-a placut.Dar nici un job nu mi-a placut mai mult decat imi place ca acum sunt in pensie si fara nici o obligatie.
Frumos raspuns, e mai important de 10000de ori sa iti placa jobul decat banii, petreci 8h la job daca nu iti place deloc din start 8 h o duci rau +ca mai sunt si acasa probleme si mie imi plac in unele joburi gen farmacist incerc in viitor sa lucrez sau in jandarmerie, mai bine merg la astea chiar daca nu castig 8000lei decat sa nu imi placa.
Nu.
Trebuie un fel de echilibru intre bani si placere. Dar pentru bani te duci, deci aia sunt cei mai importanti.
Cred că ar trebui să separăm munca de pasiune. Da, normal că nu trebuie să te duci cu scârbă la muncă. Dar nici să pui o pasiune idealistă înaintea banilor, că sunt totuși importanți. Oricât de mult îți place un lucru, când ajungi să-l faci pentru bani, își pierde din farmec. Mai bine ai un loc de muncă decent, care să te mulțumească financiar, și de ceea ce-ți place te ocupi în timpul liber.
Ba da, dar trebuie sa ai totuși și un venit decent. Altfel greutățile vieții de zi cu zi or să șteargă orice plăcere ți-ar aduce jobul și atunci ce rost mai are...
Pai da man, nu sa ai 2000lei salariu si sa iti placa jobul, macar un 3500-4000, stii ce zic? nu sa mori de foame, dar si daca iti place jobul? te simti ok la locul de munca.