Si mie mi-e dor de cineva...Pai ma gandesc intens la respectiva persoana. Si ma intreb "Oare ce-o face in momentul asta?"
Si mie imi este ft dor de cea mai buna prietena a mea care s`a mutat in alta localitate. mai rau este ca tata nu ma lasa sa ma duc sa stau la ea cateva zile...va veni ea din cand in cand la mine si vorbim zilnic pe mess...trebuie sa recunosc ca imi este foarte greu si din cand in cand ma ia boceala
Stii, fiecaruia din noi ii este dor de cate cineva, din cand in cand si atunci simtim ca ne doare sufletul, ca nu avem suficient aer, ca nu ne gasim locul si ne tot gandim la persoana respectiva, pentru a avea senzatia ca este langa noi. Dor si doare, ne doare sufletul si ne simtim neimpliniti, dar revederea este intodeauna remediul pentru dor, care fara a dispare, se simte "implinit", prin prezenta persoanei iubite.
Cred ca este bine sa ne fie dor, din cand in cand, pentru ca atunci putem simti intensitatea sentimentelor noastre si sa pretuim mai mult prezenta persoanei, de care ne este dor, atunci cand este departe de noi.
Declaratia ta este una care ne incanta, pentru ca esti o persoana profunda, care are sentimente si care traieste in lumina, pentru ca dragostea este cea care da sarea si piperul vietii. Sper ca sa revezi in curand persoana de care iti este dor si bucuria revederii sa-ti tina de "cald" pentru urmatoarele pauze, ce fac ca cel pe care il iubesti sa fie departe de tine. Mult noroc si multa sanatate.
Te inteleg Eu am stat fara cea mai buna prietena a mea in aceasta vara.Acum 2 zile s-a intors de la tara si sunt foarte fericita. Mi-a fost foarte dor de ea.Cu toate ca am mai multe prietene nimeni nu ii putea lua locul.Am fost foarte suparata in acest timp fara ea, nu mai aveam chief de nimic si o sunam din ora in ora sa vad ce face. Vb la tel mereu dar e mai bine acum ca putem iesi iar in oras si putem sa fim iar impreuna
Pai cum sa-mi fie, am o fata lunguiata, un botic pana la pamant si sunt mereu ingandurata.
Dar stai linistita ca Dora, nu mai este mult si se intoarce Bro pe site
MA apuca nostalgia si incep sa fac totul mecanic. Daca nu sunt atenta de multe ori calc in gropi.
Cand mi-e dor de cineva iau o carte in mana sa nu mai pierd energia aiurea! Daca nu merge asta, ies cu fetele la baut sa le aud lamentandu-se si ele si apoi ma intorc acasa revigorata ca sunt alte cazuri mai disperate decat al meu. Si adorm linistita!
Pai te tot gandesti la acea persoana, iti reevoci clipele placute petrecute impreuna, regandesti una, alta, din dialogurile avute, si evident, iti doresti din sa fiti alaturi!
Ma gandesc mult la persoana respectiva, o sun cat pot de des. si imi amintesc momentele placute, iar gandul revederii imi da putere sa astept.
Eu n-am chef de nimic cand mi-e dor de cineva ( de fapt singura persoana de care simt ca mi-e dor e prietenul meu, sentimentul nu e la fel de puternic pentru familie sau prieteni). Am chef doar sa stau toata ziua si simt un gol in stomac. Sentimentul nu se duce in timp, ci devine din ce in ce mai puternic. Dar revederea e atat de frumoasa!
@cami draga bine ca nu ti-ai rupt unghiile , da' ce sa-i faci, se mai intampla cand vrei sa ai contact cu virtualu
@dora, cand ti-e dor iti inchipui ca vorbesti cu pers iubita dar... tot tu iti raspunzi parca.
Si mie mi-e dor de cineva de muuulta vreme. Mie cand imi e dor sunt foooarte ''jos'' si incerc(si o fac cu greu) sa ma ridic pentru ca nu are nici un sens sa-mi fie dor.
Desi nu mi-a fost dor de cineva de multa vreme imi amintesc ca e o senzatie de pustietate, ca incerci sa te implici in alte activitati ca sa uiti, dar fara folos. Cel mai sigur remediu pentru mine a fost sa rup distanta si sa ajung la persoana respectiva. Daca, insa, persoana nu mai e in viata dorul e si mai dureros.
Zbenguici, si eu iau o carte in mana, dar se intampla sa citesc o pagina de prea multe ori pana sa pricep ceva, cand mintea mi-e ocupata deja cu altceva/altcineva.Cat despre iesit cu lume in cazuri din astea...da...mereu putem gasi mai rau in jur, mai bine, mai sus, mai jos...Asta da... ajuta oarecum.
Eu am fost la mamaie anul acesta doar in vara in vacata si in vacanta de iarna am post la ora 7 seara am stat o zi si ziua urmatoare la 12 dimineata am plecat si mai pot doar in weekend si trebuie sa astept pentru vacanta de vara 6 luni ce pot sa fac sa ma nu mai imi fie dor de ea?
Mie imi este foarte greu...dar ascult melodii si incerk sa nu ma mai gandesc la acea persoana macar pentru cateva min...
melania_2914 întreabă:
Constantin200787 întreabă: