Nu vreau sati jignesc rudele dar chiar e dusa rau matusa ta. dao naibii si nu-i trage atentia daca ii vei zice ceva te vei cobori la nivelul ei.deci treaba ei cu viata ei pentru ca nici unchiul tau nu va rezista mult cu ea. ea facundui astfel de scene
deci bafta multa
Eu zic sa o ignori, daca ar fi stiut gradele de rudenie nu ar mai fi facut atatea scene,"matusica ta" este geloasa si daca tot nu o poti ignora, spune-i ca nu are rost sa se agite prea multBafta!
E o femeie proasta sau mai bine zis nebuna, Sfatuio sa se duca la psihiatru, sper ce el o va ajuta.
e dusa rau. om mai gelos nu am vazut dar crede-ma si verisoara mea skumpa mia "furat" prietenul deci al ce te mai poti astepta in ziua de azi . :*:*:*:*:*
Mătuşa ta mi se pare mai mult o copila, decât o femeie. După câte ne-ai spus, am ajuns repede la concluzia că este o femeie posesivă, geloasă, dar încă nematurizată. A rămas din păcate la replica: " Ăsta-i al meu! Ce-i al meu, e doar al meu ". Tu, dovedeşte că eşti mai matură şi ignoră-i toate ieşirile de genul acesta, dovedeşte-i că se comportă imatur şi nici într-un caz nu trebuie să te simţi prost din cauza ei. Ai răbdare cu ea şi las-o să se maturizeze, se pare că mai nou, fetele sunt luate de neveste direct din scutece.
Gelozie.si fara motive.cred ca ar trebui sa o lasi in pace, saraca are probleme grave cu... capul.scuze daca te-am jignit cumva prin asta, totusi e ruda ta, dar cred ca esti de acord, nu-i trage atentia, nu merita!
:*:*