| Mindfulness a întrebat:

Nu era depresia boala secolului acum e anxietatea? Stau pe TikTok și e incredibil câți suferă de anxietate,majoritatea femei și tinere dar și bărbați,băieți! De ce se întâmplă acest lucru? De ce multi se îmbolnăvesc de anxietate? O fii că suntem prea răi unii cu alții? Că nu mai suntem binevoitori? Empatici? Că doar judecam, criticam uram de moarte oamenii diferiți, cu credințe diferite!? Vad și rasism amplu la nivel de masterpiece in Romania! Unde sunt 80% din creștinii români care se bat in piept că sunt sfinți? Vad că oamenii cu probleme sunt stigmatizați de societate! Aici e gradina Domnului în Romania?! Eu vad iazul de foc,așa oameni răi in viață mea nu am văzut ca in Romania! Sunt și oameni ok,dar foarte putini! De frica sa nu fie judecați si aia buni se dau după toate gunoaiele societății!
Ce naiba ne face să fim așa răi unii cu alții? Așa de ostili? Banii? Noi nu suntem la întrecere aici, nu e asta misiunea noastră pe pământ sa fim la întrecere unii cu alții, aici suntem prin trecere!
Oamenii și-au pierdut complet credință! La ce se mai duc unii la biserici daca proiectează pe oameni nu mai venin? Au numai ura in suflet?

1 răspuns:
| Nesssyy4444 a răspuns:

Și eu sufăr de depresie și anxietate dar dacă mănânc shaorma uit de toate problemele, serios