Tu esti nebun ma, nu eu! Ce ma bagi pe mine in aceeasi oala cu tine?
Nimic nu mai este sanatos sau "normal" in lumea aceasta.
Acum trebuie sa fii suficient de nebun, incat sa nu-ti pese de ceilalti, sa nu le faci jocul, sa te gandesti la binele tau, "Sa fii ce vrei tu sa fii, nu ce vor altii
Sa faci ce vrei tu sa faci, nu ce fac altii
Sa gandesti cum gandesti tu, nu cum o fac altii"
Parera mea ignoram natura umana si avem prea mari asteptari de la alti si uite asa se nasc complexe, frustrari etc
citeste o carte
http://ray26tm.blogspot.ro/2016/06/motivatie-si-personalitate-abraham.html
Nu m-ai inteles, eu nu te puneam pe tine aici, eu ma refeream la cei care ajung sa intre in spatiul destinat nebunilor! Sau e vreo momeala de-a ta?
Ah, ai picat si tu de data asta! Sunt foarte fericita in momentul de fata si cautam doar un motiv sa ma iau de tine! don't take it personally!
"Tu esti nebun ma, nu eu! Ce ma bagi pe mine in aceeasi oala cu tine?" )
E o diferenta in a musca momeala si in ceea ce ai crezut tu ca vrei sa faci! Daca ne raportam strict la scorul momelii, sunt in avantaj cu 10 in sus, bwuahahah!
Stiam ce voia sa zica! Doar ca ma simt al naibii de bine si am zis sa ma iau putin de tipul asta care crede ca le stie pe toate!
Nu ma intereseaza cum se simte dumnealui acum! faza e ca mi-a ajuns la cate raspunsuri mi-a dat in gluma si mereu cauta sa se contrazica cu mine. gata!
Cred ca m-ar lua la palme acum, daca ar fi langa mine.
''nu stie ea d-astea''? serios? bine, de acum incolo daca eu nu stiu ''d-astea'', nu voi mai deschide niciun subiect de discutie cu el. E mai bine asa!