Sunt de acord!
Trebuie sa pleci când simți că prezența ta nu mai are relevanță.
Degeaba stai ca un ghimpe în sufletul unui om,că mai rău vei agrava situația și probabil că va dezvolta și o viitoare antipatie fata de tine.
Simți că nu ești binevenit,pleci! Daca prezenta ta ajunge sa nu mai valoreze nimic pentru cei din jurul tau,nu are vreun rost sa tragi mâța de coada, fiindcă devii penibil.
Atât oamenii,cât și celelalte viețuitoare nu pot fi obligați să stea acolo unde nu le este locul.Un câine,de exemplu,daca mediul in care acesta se afla nu ii priește,va rupe lanțul ori de câte ori are ocazia, pentru că nu se simte în largul său,așa și oamenii.Un om când va simți că este în plus,automat se va simți și va pleca,bine,daca are simț
Mai mult, evident că nu poți forța pe nimeni sa te placa,asta e contrat voinței unei persoane,cum noua nu ne-am permite sa fim abuzați și călcați în picioare,in numele iubirii,nici noi, la rândul nostru, n-ar trebui sa facem așa ceva.
Plus de asta, disperarea, violența, agresiunea psihica și altele indica insecuritate din partea celui care apelează la aceste practici toxice.Mai mult,cu cât devii mai toxic, cu atât împrăștii oamenii, nicicum nu-i aduni.
Până la urmă dragostea de-a sila nu se poate, de fapt, nu exista! Sa forțezi un om să te iubească e ca și când ai forța natura sa ploua sau sa ningă!
Are dreptate, chiar nu poți forța pe cineva să te placă. Dacă pe mine nu mă place cineva nu o să mai petrec timp cu acea persoană fiindcă imi irosesc timpul și energia degeaba. În viață e suficient să fi plăcut de câteva persoane care devin importante pentru tine și atât.
Păi mai devreme am răspuns unui tip care se frământa că nu-l place o fată.
Dacă o iau într-un termen romantic este că "dragostea cu sila nu se poate".
LinaLina35 întreabă: