De ce am impresia ca ti s-a intamplat ceva rau? De ce am impresia ca cineva te-a tradat? Las deoparte aceste ipoteze de care nu sunt sigura,si sunt multe sanse sa fie neadevarate.
@Ingerash,am doar o intrebare,ai pus intrebarea asta pentru ca esti in umbra, pentru ca nu ai niciun talent? Pentru ca nu esti fericita? Nu trebuie sa te simti asa, gaseste un motiv sa zambesti.Gaseste un motiv sa ajuti.Asculta muzica,bucura-te,in viata exista fericire,cum exista fericire,exista si rau. Bucura-te de lucruri marunte,bucura-te de o raza de soare,de un zambet,de o floare, nu trebuie sa te simti asa.Un motiv sa traiesti, toti avem unul.Sa stii ca eu ma consider pur si simplu,buna de nimic,stiu ca e pacat sa spui asta dar eu una asa ma consider,din moment ce ai spus ca te simti singura,si dupa ai spus ca nu esti singura,eu deduc ca tie ti s-a intamplat ceva,ori ai fost tradata de un prieten bun,dar ceva oricum ti s-a intamplat. Jamais! Niciodata sa nu zici ca nu mai vrei sa traiesti! Si prin foc sa fi trecut,niciodata sa nu spui ca nu vrei sa traiesti,dovedeste-le oamenilor ca ai un scop in viata,lupta pur si simplu,pentru ca asta fac si eu.
Aa,da,era sa uit,@katy,daca simte asta nu e neaparat emo,toti trecem prin astfel de situatii in unele situatii,daca tu nu te-ai simtit asa sigur vei primi o lovitura de la viata intr-o zi(nu iti vreau raul,Doamne Fereste,am fost invata sa nu vreau raul nimanui,dar binele la putini il vreau)
@Ingerash, nu spune ca nu vrei sa traiesti, lupta si demonstreaza-ne ca traiesti cu un scop(nu ma refer neaparat la talent).
Succes
Oricine poate găsi motive ca să trăiască, îţi trebuie doar puţină imaginaţie şi mult curaj.
Dragutza...asemenea si eu.ce sa facem.trista tot timpul. uneori imi vine sa mor.nu mai stiu ce sa fac ...mai putem continua,, mi'ar face placere. uite id meu. morandi.angels87
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: