| robijam a întrebat:

Nu-i asa ca pe acum pe TPU la Jocuri PC/Online e plin de Metin2 si Counter Strike, la D/S e plin de copii de 10 ani cu p*ta de jumate de metru si ca la educatie si cultura generala e plin de copii care nu stiu sa isi faca temele.

13 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Acum?
sunt de 2 ani jumate pe site-ul asta si mereu a fost la fel.

| Leocerba a răspuns:

Poate ca da, poate ca nu, dar tu, care intrebi, ai incercat sa dai o alta perspectiva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La Religie e plin de noobi, trolli, atei wannabe, creştini-fake şi cretini. La Sport e plin de tineri care nu mai ştiu pe unde să-şi bage proteinele şi vitaminele şi câtă sală să facă, doar doar n-o să crape de la atâţia muşchi şi de la atâtea pătrăţele. Da, aşa este.

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si care-i problema cu proteinele si vitaminele? Sunt necesare pentru o dezvolare armonioasa si sanatoasa

| anonim_4396 a răspuns (pentru Cosmin86):

Problema e că sunt mulţi inapţi de 10-12 ani care habar n-au ce-s alea, ci doar abia aşteaptă să şi le cumpere pentru a le utiliza. Şi nu, nu sunt necesare, sunt opţionale.

Serios? Fara ele mori.

Incearca sa traiesti fara proteine ( adica bea doar apa toata ziua, ca proteinele se gasesc in aproape orice aliment ), si spune-mi cum te simti dupa cateva zile fara mancare.

Tu ori faci pe naivul ori faci mişto. Ştii foarte bine că nu mă refeream la proteinele pe care le găseşti în alimente(câte mai găseşti, fiind adevăratul mister?). Eu mă refeream la proteinele astea:

http://images03.olx.ro/......culara.jpg

Nu fac pe naivul, dar e enervant cand toti zic "proteine, proteine".

Alea sunt suplimente cu proteine, care tot din mancare sunt facute.

Dar zi "suplimente", nu mai zi simplu "proteine", ca proteinele inseamna altceva.

Nu trebuie să fie enervant faptul că nu toţi au aceeaşi părere în legătură cu subiectul " suplimentele cu proteine ". Cât despre " tot din mâncare sunt făcute ", şi sucurile tot din fructe sunt făcute...

| Lightning1997 a răspuns (pentru Cosmin86):

Proteinele nu se gasesc in orice aliment, ele sunt prezente doar in lapte, carne, peste, oua.Iar suplimentele nu ar fi necesare daca am sti sa mancam sanatos.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Lightning1997):

Mai documenteaza-te :
http://www.infoslabire.ro/slabire/12/12.html

Ce spui tu e vorba de alimentele care au o concentratie mare de proteine, in concentratie mai mica sau foarte mica se gasesc si in celelalte alimente, fasolea spre ex. are 11 % proteine.

In fine, vezi tabelul de mai sus.

| oanaX a răspuns:

Asa e, si la dragoste si sex sunt numai fete de 13-14 ani suparate ca s-au despartit iubitii de 25 de ani de ele si nu inteleg de ce s-au despartit pentru ca au facut sex cu ei....pff in ce hal ajunge societatea asta

| Leocerba a răspuns (pentru oanaX):

Oana, draga mea, e foarte simplu: ia ofera tu idei de calitate, propozitii scrise corect, o atmosfera elevata sau macar o energie cu "+" si in mod sigur o sa creasca nivelul acestei societati. Eu abia astept sa citesc raspunsuri bune din partea ta si a lui @robijam, cu care te cam vaicaresti pe aici.