Nu te mai enerva ca cel putin deduci ceea ce scrie, mai rau e de cei care nu stiu engleza ca nu inteleg nimic din ceea ce vor sa spuna unii vezi doamne mai intelepti.Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar corect ar fi sa ne exprimam in romana sa intelegem toti. Pa
Da.Si pe mine ma zgarie pe creier chestia asta.Si chiar foarte tare.Ar trebui sa ia niste lectii de gramatica.Nu o pot tine asa toata viata. Dar oare ei ce parere au despre asta?
Da si pe mine ma scot din sarite Ori se grabesc, ori chiar nu stiu sa scrie corect.
Dar de cei care scriu unele cuvinte legat, de exemplu "inloc"... ce sa mai zicem?
Sunt multe lucruri care zgarie pe creier.insa ce poti face? mai incercam si noi sa atragem atentia cat putem, chiar daca ei se simt ofensati si afiseaza dupa aceea postari dupa postari victimizandu-se ca au fost luati la misto.insa ce s-ar face acest site fara ei? nu ti se pare ca ar fi fost mai anost?
Ms mult eu_o_mare_enigma!.si app eu nu ma simt o victima! asta ca sa o stii de la mine...
Unii oameni au invatat la scoala sa scrie cu "I din a" ca sa zic asa...nu e vina lor. obisnuinta...
Da si pe mine ...am o prietena care este premianta ia numai locu 1 si este a 7a ...si cand o vad ca scrie pe mess cu "a" in loc de"i" ma apuca toti nervi...
De ce pui intrebarea cand raspunsul este dat tot de tine? asta e un loc unde CERI ajutor, nu unde te descarci . e incorect gramatical si suparator pentru. unii. pe mine ma supara cei care fac prescurtarile alea de haifaiv.