Imi pare rau ca ai aflat o asfel de veste neplacuta totusi am o intrebare esti sigura ca aceasta imformatie este adevarata sau poate cineva tia pus gand rau si vrea sa provoace certuri in familia voastra, cine ti-a zis lucrul asta este o persoana apropriata ai incredere totala ca nu este o minciuna?!
OOO imi pare rau
este foarte nasol mai ales pentru copil
Si cel care urmeaza
Si intr-adevar viata e d rahat:-
Sa iti traiasca fetita! Sa ai grija de ea, sa incerci sa-i explici ca mama si tata nu se mai inteleg.Sa-i spui ca o sa o viziteze tati.Ar fi mai bine sa va despartiti.Imi pare rau pentru tine, dar ar fi mai bine sa va despartiti.Sa-i tragi un sut in fund si sa-l dai afara
. Ar fi mult mai binedaca v-ati desperti
.
Draga zumbalaaarebeca informatia nu mi-a trimis-o cineva anume am gasit eu discutia pe mess am intrat pe id-ul lui si ghici am gasit discutia lor cum a fost, se intrebau unu pe celalalt daca le-a placut si ca bonus sotul meu la urmatoarea intalnire a lor ea ai va face un oral. tu daca ai gasi discutia asta nu-i asa ca crezi? si ca iti dai seama ca 8 ani din caznicie sau dus de rapa? poate daca imi zicea cineva nu credeam dar am citit discutia lor asa ca imi vine sa imi pun streangul de gat.
Cand vad cazuri din astea parca nici nu imi mai vine sa ma casatoresc... kopii nici atat...
username_3216 întreabă:
Corleone_Vito_1993 întreabă:
Invictusman2025 întreabă: