anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu-i siteul meu dar e comunitatea din care fac parte si vreau ca pentru orice comunitate sa existe judecatori care sa ia decizii in numele adevarului, fara sa fie partiali in nici o privinta.Sint certuri, sint neintelegeri, sin tot felul de contraziceri si incalcari ale regulelor si singura care ia decizii e Raluca si mai apoi, mai redus cei drept, moderatorii.Hai sa infiintam tribunalul TPU.Sa se faca o Sala pentru judecarea tuturor neintelegerilor sau certurilor. Optez pentru intelegere totala si de acea doresc sa se gestioneze material fiecare apel.Sinteti de acord?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Harciog, or fi raspunsurile si intrebarile mele simple, da' tu tot n-ai inteles nimic din ele...nu vreau sa fiu avocat, eu vreau sa fiu nebun.

20 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Cum spui tu...Astepthee hee.

| Flav a răspuns:

Harciog nu-ti bate asa mult capul cu adriana, mai mult de cuvintele bro si nekane nu poate scoate. Plus bineinteles, smiley-urile alea abundente care vorbesc de la sine ce lipseste.
Oamenii sunt in razboi si-n lumea reala, ce te face sa crezi ca-ntr-un mediu virtual se vor putea intelege? Exista conflicte, orgolii si antipatii. Si asta fiindca unii vor sa iasa in evidenta, sa se dea in spectacol fiindca gasesc in spatiul privat licoarea de salvare a frustrarilor din viata personala. E de inteles. Sunt oameni si oameni. Nu toti gandesc la fel, nu toti au aceleasi conceptii si rationamente.
P. s. - tribunalul e un spatiu corupt, oriunde. Ce te face sa crezi ca vom gasi corectitudinea si adevarul?hee hee

| Flav a răspuns:

@adriana_sw33ty - Ieri postai ca doresti sa te retragi. Ti-am spus ca e doar un giumsbulucru de-al tau. Nu mai filma mereu in postura de victima. Iar o replica fara smiley-imi placi cand tastezi fara niciun smiley. Ma iau de tine ca tu esti aici pentru. distractie si atasamente, uiti de rolul site-ului. Postezi numai la misto si aberant, invoci mereu aceleasi persoane. Poti vorbi pe privat cu ele, aici cerem seriozitate, capish? Hai ca deja ti-am spus prea multe si tu intelegi putine.
Of, judecatorul, unde-i judecatorul? Raluca, fii blanda, da-mi optiunea cu iesirea pe cautiune!

| Flav a răspuns:

@adriana_sw33ty- sunt curios cum ai calculat procentajul de 40%. Sa-mi afisezi si mie permutarile efectuate. Sunt cam convins eu cu replicei gen : ''m-au incurajat altii'', ''nu ma cunosti, in realitate sunt altfel'', astea-s replici copilaresti ce pentru mine nu au efect. Deci calmeaza-te cu strategii de astea. Sau sa incep si eu ca-n realitate sunt un tip foarte sociabil si glumet ( si asta daca o spun, o spun nu din vorbe, ce poti cere parerea unor useri cu care m-am cunoscut personal de pe T.pe.u.)?
Observ daruinta ta de-a incerca sa te aperi, sa incerci sa pari altfel acum. Dar pentru mine nu conteaza cantitatea vorbelor, ci calitatea lor, deci am rugamintea sa scrii mai putin, si mai pe subiect. Si fara boceli ca urmeaza sa ne parasesti iar.
harciog, imi pare rau ca ti-am terfelit postul, mai ales ca intrebarea ta chiar la asta se referea. Dar nu m-am putut abtine, desi domnisoara e-o persoana cu suflet bun, nu-mi place deloc atitudinea ei.

| Flav a răspuns:

@nekane - ma asteptam sa intervii. N-am cum sa ma supar pe tine, fiindca te apreciez. Pai hmmm, cum s-o luam...sunt artagos doar cu unele persoane, care consider ca merita, atat tot. Nu-mi plac raspunsurile date ca pe Mirc, lingusareli si restul. Nu-mi place chat-ul, pe care prietena ta il starneste mereu la fiecare intrebare. Probabil exagerezi cand spui faptul ca ma iau de toata lumea, de obicei ma iau de cei ce-i consider teribilisti, nesimtiti sau de rea credinta. Imi pare rau ca nu mai citesti raspunsurile mele cu mare drag, si daca ti-ai schimbat opinia despre mine, n-am decat sa respect decizia ta, nu? Daca doresti sa lamurim lucrurile, alte lucruri sau sa-ti spun si de ce ma comport asa fata de adriana, prefer nu in public. Astept si interventia alllinei, sora de necaz. Dar macar stiu ca acum nu va copia de pe google.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Mda ar fi interesant... dar nu cred ca se va lua masuri si in privinta acestei propuneri... s'au mai propus multe dar niciodata nu am vazut rezultate... dar chestia asta chiar ar fi chiar foarte fain sa se ia in considerare happy

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

@harciog sunt de acord ...si ce avocati avem? big grin avocatul poporului? big grin big grin big grin ...sau : fiecare user isi alege (la libera alegere) alt user care sa-i fie avocat si invers! sa se apere unul pe altul big grin -cu conditia sa nu mai fie si avocatul altui user. Deci imi permit sa aleg eu prima big grin... l-as alege pe @bro dar daca vede ca nu-i scapare sigur "ma da" pe mana "lupului" laughing nu de alta dar sa scapam rolling on the floor rolling on the floor ...asa ca o aleg pe @nekane :X sigur ma va apara neconditionat happy ...mai ales daca ii mai dau si un mar si-o para laughing ...si o apar si eu big grin (de muste tongue) voi pe cine alegeti?

ati prins ideea?

ps- sa alegem la final si judecatorul! ce palpitant va fiiibatting eyelashes de-abia astept sa il duc pe domnul @bro in instanta pentru divort rolling on the floor rolling on the floor cu @nekane avocata sigur castig si jumate din averea lui la partaj big grin rolling on the floor

@flav am vrut sa fiu cat mai pajnica dar deja intreci masura! daca vezi ca nu dau "apa la moara" de ce tot continiui? te crezi mult prea destept? si daca esti ce te face sa crezi ca asta m-ar intimida pe mine! sincer nu am nevoie de impresiile si argumentele tale in privinta mea! si asa cum eu nu fac nici o referire la "persoana" ta te rog frumos nici tu sa nu faci! nu ti-se pare ce esti prea mandru de tine? hai sa ne vedem fiecare "lungul nasului" si apoi sa-i criticam pe cei din jurul nostru! zic ca e mai bine asa. nu am chef sa ma cert cu nimeni pe acest site dar tu continui sa pui "paie pe foc" si imi dai de inteles ca altceva nu sti decat sa te certi!
"mai mult de cuvintele nekane si bro nu stie" vai ce afirmatie inteligenta! 1. te sfatuiesc sa citesti inca o data postarea mea si vei avea marea surprindere sa numeri mult mai mult de 2 cuvinte ( care de fapt nume-nick-uri- ) sau la scoala daca te intreaba profa de un cuvant in limba romana (oarecare) tu ii raspunzi "Andrei? " 2. ce alte "cuvinte" ati dorii sa mai stiu? cumva al dvs. cuvant...asta nume "flav"?

imi cer mii de scuze daca am fost prea "directa" dar cu ft multa insistenta mi-ati calcat pe nervi donsoru' flav!

o zi buna! pa pa

@flav draga' nu postez "la misto" poate fac o gluma, pentru ditractie: in procentuajul de 40% iar pentru "atasamente" : cred ca este unul dintre motivele pentru care suntem cu totii aici...pentru a ne face noi prieteni cu care sa comunicam.etc. la un anumit punct de vedere sa zicem ca iti dau dreptate : suntem aici sa ajutam persoanele de pe acest site prin raspunsurile noastre, dar asta nu inseamna ca este "interzis" sa facem glume. de acord? oare tu in viata reala nu faci nici un fel de glume, esti mereu serios? nu prea as crede sincer! si atunci? oricum hai sa nu depasesc subiectul si sa te anunt doar ca fapt divers ca nu postez in calitate de victima, nu ar avea rost. ieri intr-adevar am vrut sa-mi sterg contul iar daca nu am facut-o nu inseamna ca a fost un mic "teatru" ci pentru ca anumite persoane (carora le multumesc pentru gest ) m-au incurajat si m-au facut sa inteleg ca nu are rost sa fac asta, in fine.
La observatia cu smiley-urile: nu cred ca are asa de mare importanta daca le adaug in postare mea, sau ar deranja pe cineva...si totusi observ ca te deranjeaza pe tine ...vei fi mai fericit daca nu le adaug? te incalzeste cu ceva asta? greu de crezut.
Afirmatia ta "deja ti-am spus prea multe si tu intelegi putine." poti sa mi-o argumentezi? sau mai bine, lasa! dar un singur te intreb: cat la suta ma cunosti? eu am sa zic ca nici macar 1%, asadar de unde poti fi atat de convins "cate si ce" inteleg eu?
Iar ca o ultima remarca tin sa precizez ca din raspunsurile data de tine pe site o mare parte din ele mi-se par chiar ft ironice ...cu toate acestea de fiecare data cand am citit un asemenea raspuns dat de catre tine am gandit si am ales ca este mai bine sa ma abtin de la a face anumite observatii sau comentarii la adresa ta, si asta din simplu fapt ca am invatat sa ii respect pe cei din jurul meu asa cum sunt ei : cu calitati sau defecte!

o zi placuta!

@flav de dragul tau am sa-mi schimb atitudinea

o zi placuta!

@flav totusi ai putea sa-mi spui si mie mai concret ce ai cu mine? dar de preferat ar fi nu in public. asta daca doresti binenteles.

o zi placuta in continuare!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Adriana eu nu cred ca-i asa de gluma cind avem chiar mai multe conditii de a culege adevarul in mai mare masura decit in viata reala.Nu va mai fi nevoie de martori pentru ca marturiile si toate demonstratiile le avem scrise,...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Flav e mai presus de lumea reala pentru ca marturiile vor fi culese din postarile fiecaruia in toate domeniile si se vor face deductii logice inatacabile pe baza a cea ce a scris fiecare

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai Flav si Adriana, ia treceti in particuler...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@flav, nu inteleg de ce esti atat de artagos de la o vreme incoace, nu-ti mai convine nimic, nu mai gusti nici o gluma, te legi de toata lumea...chiar nu te inteleg. A fost o perioada in care iti citeam cu drag postarile, de cele mai multe ori cu zambetul pe buze, ce se intampla cu tine? Nu vreau sa interpretezi cuvintele mele ca un atac la persoana ta, nu-mi doresc sa intru in polemica cu tine sau cu altii, dar am observat ca ai vrea sa schimbi mentalitati si nu cred ca vei avea succes.Hai sa ne acceptam asa cum suntem si sa nu mai intepam pe nimeni, vrei?
@harciog, concret, ce propui? ai un plan?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nekane ar fi un plan dar acceptat numai de 4 oameni care au prins spatiu aici?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Foarte bine, nea harciog... facem tribunal. Spital de nebuni cand deschidem?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bent, ai fi un avocat care ar stirni risul prin abilitatea raspunsurilor sau intrebarilor destul de simple de altfel

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Noroc ca pedeapsa cu moartea nu-i valabila in statul (site-ul?) asta. Asa raman o furnica vie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@flav-scuza-ma ca intervin, nici mie nu-mi place chatul, insa nu starnesc atata valva pe un site unde nici macar nu sunt admin.Sau poate ca tu esti si nu stim noi. Spune-ne ca sa stim incotro ne indreptam rugile. Daca ai fi apreciat-o pe nekane nu i-ai fi raspuns si ai fi lasat lucrurile asa cum au cazut, insa observ ca tie iti place sa critici insa nu vrei sa fii criticat.Eu stiu ca atunci cand nu mai suport ceva, imi iau jucariile si plec, se vede treaba ca unii in schimb doresc sa iasa drept buni samariteni si se ascund dupa cuvinte pompoase.Hai sa o lasam totusi pe Raluca sa faca ordine ca doar din acest motiv este si admin, nu sa facem noi atatea valuri pe site.As fi fost de acord cu tine in momentul in care o apostrofai si atat, o lasa-i pe ea sa bata campii, insa si tie iti place balciul mai mult decat oricarui alt user de aici, altfel nu ai fi facut pe militianul aici pe site.Si inca ceva, nu ti-am spus-o pana acum, insa detest enorm de mult ipocrizia, incearca sa te maturizezi, nu asa se castiga increderea celorlalti.Chiar am incredere ca poti fi mult mai mult decat ceea ce vrei sa pari acum.