| CiorbaDeCartofi a întrebat:

Nu imi plac oamenii inchisi la minte care cred in ceva anume orbeste fara sa aiba dovezi.Pai nu trebuie mai intai sa cunoastem adevarul dupa care sa credem in acel ceva?

3 răspunsuri:
| n1c0t1n333 a răspuns:

Nu neapărat. Sa spunem că ești în oraș, ok? Te suna mama ta și îți spune că a făcut mâncarea ta preferata. Ce faci? Nu o crezi pentru că nu ți-a trimis poza cu mâncarea?
Va
Vezi? Încredere difere de la persoana la persoană. Daca eu ți-aș spune ceva, probabil nu m-ai crede, deoarece nu mă cunoști și nu ai încredere în mine. Și până la urmă... Dumnezeu nu este dovedit 100%. Nu am auzit nici un fizician/astronom sau savant care sa fi zis că Dumnezeu există 100%, iar cu toate asta 78% din toată populația globului crede in El. Până la urmă este alegerea ta daca sa crezi sau nu ce spune cineva.

Sper că te-am ajutat happy

| Darkmagic a răspuns:

rolling on the floor
Te-ai gandit o secunda ca poate nu toti oamenii INTELEG toate dovezile cu privire la... orice?
Uite o dovada:

CiorbaDeCartofi = 2 x CiorbaDeCartofi + i x CiorbaDeCartofi

Intelegi ceva?
Dupa cunostintele tale, (pe care le banuiesc uriase!), e fals sau adevarat?
Ca tot vorbesti tu despre "cunoasterea adevarului"... laughing
Ai idee macar la CE ma refer, sau am scris unui "inchis la minte" care nu are habar macar de "numere complexe"?

La intrebarea asta semeni foarte mult cu un individ care acum vreun an, cerea "DOVEZI" ca exista atomii!
Saracul de el... big grin

| Atlantic007 a răspuns:

Ba da, asa ar fi de dorit.