Tatal lui Huidu are bani, si il poate mentine pe Huidu pe pozitia de producator. Huidu nu se poate reinventa, caci nu a fost nici inventat; talentul si inspiratia erau aduse de Gainusa.
Sincer nu mai ma uit la Tv.
Din partea mea sa tina pana cand urmasii urmasilor nostri...
Cronica a avut si perioade bune, dar "Trasnitii"?
Nu cred ca se uita mai mult de 3 persoane la aia.
Producatorii si echipa nu se reinventeaza pentru ca deja dau tot ce pot. O schimbare i-ar trimite la desfacut baxuri in Kaufland, sau la Glovo.
Pai din moment ce inca se tine emisiunea inseamna ca aduce ceva, altfel nu se mai tintea, au ei socotelile lor, ti se pare tie ca n-ar mai renta.
Deoarece asta e sursa preferata de educatie a barbatilor batrani, care acum sunt ocupati cu afacerile moderne, de nu se mai uita "nimeni".
Acum oricum numai este serban huidu! sunt doar codrut keghes dezbracatu si aia ioana petric! mai sunt si bebelusele! asa ca este o placere sa te uiti! singura dezamagire e ca au schimbat ziua de difuzare adica numai este miercuri ci vineri! naspa! era mai misto miercuri! decat vineri!
Ba formatul emisiuni mi se pare foarte bun,clasic cum era, dar intre timp au aparut multe schimbari la prezentatori care nu prea mi-au placut. Iarasi, actorii s-au schimbat, au plecat unii. Lipseste Gainusa, mare lipsa aici. Aduc invitati speciali aiurea.
N-are treaba ca au aparut pe net aleceva ca eu ma tot uitam daca era echipa de actori si prezentatori intreaga
Pai mna...nu prea au ce emisiuni sa posteze si o posteaza pe aceea. Ce sa le faci? Zi si tu.
Eu cred ca raspunsul, e ceva asemanator cu d-ra ROSALLIA, care insista acum cu un bombardament de intrebari, pentru a fi in continuare interesanta, si chiar e pe alocuri. Bravo fata, cam cat o mai tii?
Stii care este problema! e aceeasi ciorba incalzita de ani de zile! nu e tocmai ceva nou! proaspat!
Cine naiba se mai uita la aia, era amuzant acum 10 -15 ani. Acum e expirat rau formatul emisiunii, ei continua sa o faca, probabil mai sunt batrani care inca se mai uita
AdrianaBacescu întreabă:
Ollyshor întreabă: