| gyna201 a întrebat:

Nu inteleg de ce nu mai baga in seama asta vreau sa va intrebare si va spun cum sta totul il stiam de pe mess vb in fiecare zi cu el.ne-am vazut pana la urma si in ziua aia mi-a fost km rau am stat km o juma de ora cu el. n fine dupa ce ne-am vazut ma baga in seama in fiecare zi si tot asa si ma intrebare daca mai vreau sa ne vedem ne-am vazut a2 oara si my bine nu exista am mers intr-un parc ma rog era km frig intr-adevar si a fost o intalnire km muta adica nu prea am avut ce sa vb si el ma intrebare k dc sunt asa trrista si nu zic nimic am stat km o ora asa dupakre am plect si de aici totul s-a dus nu ma mai bagat deloc in seama pe mess...nu inteleg dc mi-am facut curaj si l-am intrebare k dc nu my vb e suparat.si el a raspuns cv de genu nu. dc sa fiu suparat merita? si l-am intrebare cum adica merita si a zis ca a trimis din gresealadesi nu cred. e posibil sa nu ma fi placut la fizic pnm si ce credeti ca insemna acel"merita"ce ar trebui sa fac acum tot imi vine sa il bag in seama si sa il intrebare daca ne mai vedem pnm ma obisnuisem sa vb in fiecare seara cu el... off
cum ar trebui sa fac pentru ca ma gandesc la el

1 răspuns:
| Traficdeacadele a răspuns:

Cred ca s-a suparat pentru ca crede ca tu esti suparata pe el iar el te place:X
P.s.:Mai intreaba-l si zii sa spuna adevarul. Succes.