| MalinaH a întrebat:

Nu inteleg de ce oamenii se scarbesc si se revolta atata cand vad persoane gay sau lesbi, adica sunt si ei oameni, ce naiba, si mai ales ca nu ei au ales sa se nasca asa, ei pur si simplu nu pot sa simta iubire fate de persoane de acelasi sex. Urasc tipul asta de oameni ipocriti care se iau de orice este diferit. Voi ce crdeti?

Răspuns Câştigător
| Crisis a răspuns:

La fel cred si eu, oameni ipocriti, ignoranti, carora le sufla vantul intre urechi.
Asa se intampla mereu, oamenii se iau de ce e diferit: daca nu asculti house esti ciudat, daca asculti metal esti ciudat, daca esti gay/ lesbiana esti un dezastru al naturii. Nu poti sa le faci nimic, stii si tu... tu trebuie sa te schimbi, tu trebuie sa-i ignori.
Eu recunosc, sunt bi thinking Nu vad nicio problema in asta, ba chiar un avantaj. Nu stiu... lumea e ciudata in sensul rau. Hail!

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Da sunt persoane care le place sa critice pe altcineva fara motiv, eu nu ii critic deloc chiar daca nu fac bine e viata lor, si eu am ajuns misogin si nu am treaba cu nimeni urasc femeile mai mult ca niciodata.

| TrendyHedgehog a răspuns:

Eu nu am nomic cu acei oameni.Ar trebuia ca lumea sa fie informata si sa afle ca nu e un lucru rau sa fii indragostit de un barbat.Adik daca ei chiar se iubesc restul nu mai conteaza.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Nu am nimic impotriva orientarii sexuale a nimanui, atata doar ca nu vreau sa-i vad in tandreturi pe strada, iar paradele gay mi se par abjecte. Nu sunt obligata sa vad manifestari de genul asta, ce fac ei in intimitatea casei, e treaba lor.