Oamenii judeca ce nu pot intelege. Unii oameni sunt atat de batuti in cap, incat chiar si dupa ce le arati dovezi si tot felul, tot isi sustin ideea.
Eh,nu ti-ar veni sa crezi cate cazuri sunt de oameni ce sunt mai iubiți de străini decât de neamuri.
Eu personal am iubit niște oameni mai presus decât i-a iubit familia și eram străină pentru ei (aveam o relatie, dar nu acelasi sânge).Am oferit mâncare, haine, ajutor, sprijin în condițiile în care mamele lor nu le-au dat astea nici când erau mici.
Am stat cu ei pe la spitale sau când au fost bolnavi și i-am șters la fund la propriu în condițiile în care părinții lor nu au facut asta cu ei nici când erau mici ca i-a pus pe la bunici sau neamuri sa ii aibă în grija și multe altele.
Ca sa nu mai spun de câtă pasivitate am văzut intr-e frați de-a lungul timpului și cum tot unu e mereu fraierit.
Iti pot rezuma exact in 2 cuvinte - Esti Defecta, dupa cum observi nu e nevoie de multe cuvinte.
Inteleg, inainte nu stiam ce se intampla, dar oamenii astazi, daca le scrii fraze multe, deja iai pierdut pe drum
Unia chiar pe aici, au spus ca atunci cand is multe cuvinte, nu mai inteleg nimic.Banui ca esti unu dintre acest oameni
Asa ca am scris la inceput scurt, stiu, 2-3 cuvinte fraza, si 1-2 fraze, cam atit poti digera, asta e.
E bun. Deci esti defecta, asa ca nu te mai umfla in pene pe aici
Te mai defineste si altceva in afara de a avea depresie si a fi de alta orientare sexuala?
Sunt oameni si oameni!
asa cu degetele nu sunt egale asa si oamenii sunt diferiti.
Nettul asta e mare, fiecare zice ca are dreptate.
Am invatat un lucru important cand navighezi pe internet.Sa asimilezi doar ce te avantajeaza.Esti jignit? Ei, si? te retragi, chiar daca ai dreptate.Lasa sa creada ca esti,, fraier' Important este sa nu iti strice ziua
Ignora, raporteaza daca crezi ca te ajuta!
Si treci mai departe.
Faptul ca nu suport carcotasii rautaciosi ca tine
Inteleg. Deci esti lipsit de personalitate.