| Nordic a întrebat:

Nu inţeleg exact de ce fetele mai cuminţi sunt foarte atrase de băieţii mai "răi" ca să zic aşa. Totuşi eu cred că aceasta se întâmplă pentru că acele fete sunt cpleşite de atenţia care o primesc de la băieţii "răi" dar "cool". Că de obicei ăştia-s populari prin curtea şcolii şi nu numai. Dar de cele mai multe ori ele ajung să fie insultate de acei tipi, înşelate şi uneori bătute. Dar ele tot se ţin după ei. Şi le mai auzi apoi că zic: "nu mai sunt băieţi buni în lumea asta." BA SUNTEM! Doar că ele nu vor băieţi cuminţi aparent. Voi ce părere aveţi de fenomenul ăsta?

Răspuns Câştigător
| foxsilver a răspuns:

In general, fetele cuminti au o doza de naivitate, inocenta si nu in ultimul rand, de romantism.Astfel ca, in mintea lor, acei"baieti rai"capata o imagine de erou, de cavaler imbracat in armura, care vin sa le salveze din turnul in care le tine prizoniere vreun zmeu.Sau le mai atribuie imaginea vreunui personaj dintr-un film in care, in spatele"baiatului rau" se ascunde un suflet nobil si el, intalnind o fata buna, o va lua pe drumul cel bun si se face barbat de casa, etc.
Din nefericire, lucrurile nu stau chiar asa, iar intr-un final, aceste fete cuminti se trezesc la realitate cand descopera ca"baietii rai"sunt rai de-adevaratelea.

8 răspunsuri:
| zdrangoi a răspuns:

Contrarele se atrag,
vezi + si -

| Nordic explică (pentru zdrangoi):

Noi nu suntem magneţi ci oameni. Teoria asta nu e valabilă la noi. Alegera unei persoane potrivite ţine de maturitate.

| zdrangoi a răspuns (pentru Nordic):

Dintotdeauna omul isi doreste ceeace ii lipseste :
uratului-frumosul, saracului-bogatia, cumintelui-raul, etc.
chestia cu maturitatea e adevarata, dar nu ai cunoscut oameni maturi care se comporta copilareste?
mai degraba e vorba de discernamant.
in fine, e complicata problema...

| AVRILavigne1000 a răspuns:

Este foarte prostesc eu sunt genul de fata cuminte dar am iubit mai de mult un baiat de 100000 de ori mai rau pentru ca multi foarte multi oameni le plac fetele care sunt cu baieti rai si lor le place pentru ca este populara in scoala datorita unui tampit incearca doamne sa fi asa cum esti ca daca te schimbi nu mai ai tu parte de note si de celelalte chesti care conteaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer nici eu nu înţeleg fenomenul ăsta. Aşa cum ai zis şi tu băieţii ăştia răi sunt populari prin şcoală şi fetele cuminţi îi vor ca să fie şi ele populare, să se simtă importante dar în cele din urmă băieţii le lasă pentru că ei sunt conştienţi că pot avea aproape orice fată vor şi-şi bat joc de ele. Eu sunt genul acela de fată cuminte dar nu m-aş topi după unul şmecher. De ce? Pentru că-s prea fiţoşi, au prea multe aere în ei şi mă scot din sărite! Prefer să fiu cu unul mai puţin dotat fizic, dar cuminte decât cu unul mai musculos, mai bine făcut dar plin de fiţe şi fără creier. Am eu unul în clasă care nu e urât, e bine făcut dar singurul motiv pentru care nu-mi place de el e că mă deranjează comportamentul lui, e genul de băiat popular şi guraliv. De aceea, eu acum ceva timp am fost cu un altul mai slăbuţ fizic dar cu capul pe umeri şi fără fiţe.

| JustCrisii a răspuns:

Nu toate fetele sunt asa. Eu prefer genul de baiat romantic, bland, iubaret.
Nu genul care vrea sa dea cu capul in perete sa te impresioneze! tongue