| IlegalSmile a întrebat:

Nu intelg de ce toti intrebati pe acst site cum se face compunerea aia, cum fac ex asta, care e sinonimul ceva asta si... Voi chiar nu stiti sa faceti? Adica uitati-va si voi ce scrie la regulament TPU elevii/studentii sa nu puna intrebari legate de teme daca nu o sa va stearga contul si voi tot continuati :S. Bine inteleg daca e un exercitiu foarte greu inteleg, dar pui intrebarea cum sa fac compunere cu titlul X Hai sa fim seriosi

Răspuns Câştigător
| Nicoleta a răspuns:

Cred ca acele persoane ar face bine sa inchida calculatorul si sa isi faca tema. Din cate am observat nu prea sta nimeni sa le faca temele, asa ca intreaba degeaba.Nu neg ca poate unii ar avea nevoie de un sfat pentru o tema, insa majoritatea vor tema gata facuta. Oare chiar nu 's in stare sa caute pe google numele referatului de care au nevoie?
Eu personal nu sunt dispusa sa fac tema cuiva pentru o fundita, insa sunt dispusa sa-i dau doar niste indicatii. Ei stau pe net bine mersi si altu ii face tema.Nu mi se pare normal.

2 răspunsuri:
| Dutzulescu a răspuns:

@anutza, ma bucur ca ai pus problema asta, multumesc.Mai ai un aliat.hee hee

| Ralucca a răspuns:

Aooleu`straight face. U chiar ai pus asta pe contul` tau`?! Lasa mah oamenii in pacee sa faca ce vor`.