Nu toate vedetele sunt inteligente, asa ca nu toate constizeaza ca nu-i normal sa se planga pe forumuri sau sa faca comentarii anoste, fiindca nu le duce capul.
Lucrul asta este valabil si pentru prietenii si cunostintele noastre, care fac acelasi lucru, ca si vedetele fara bun simt sau prea mult creier, plangandu-se din snobism.
Care vedete? in Romania vedete ar trebui sa fie doar Inna, Nadia, Hagi, cam acestia, punct!
Restul sunt niste țoape si proxenenti de 2 lei!
Toata caricaturile acelea promovate la tv nu sunt vedete!
Asa e, vedetele adevarate sunt artistii, sportivii, Vorbim de Romania unde incultura si prostia sunt ridicate la rang de arta, asta se cere, asta se promoveaza, dar te ia capul si greata cand vezi ce promoveaza societatea actuala, adica niste videochatiste, puscariasi, analfabeti, cocalari, adica oameni care sunt niste plebe si nu au facut nimic cu viata lor decat remarcandu-se in mod negativ in societate, iar oamenii care au pus tara pe harta sunt usor-usor inlocuiti de lepre.
Ceea ce nu înțelegi tu este că pentru vedetele de nivelul Rihannei, afirmația "nu mai am cu ce să mă îmbrac" nu înseamnă același lucru ca pentru un om sărac care nu are la propriu cu ce să se îmbrace.
Este ca atunci când după un meci Ronaldo spune "am jucat prost". A jucat prost pentru standardele lui Ronaldo, dar tot a jucat de un milion de ori mai bine decât oamenii de rând.
Este vorba despre ce standarde și termeni de comparație are fiecare.
De la Rihanna publicul așteaptă ca fiecare ținută să fie un eveniment în sine. Asta înseamnă că fiecare ținută trebuie să fie o creație unică a unui mare designer. Iar astea nu se fac bătând din palme. Poate uneori Tom Ford nu are chef să-i facă o rochie în regim de urgență. Poate tot în ziua aia, pe Marc Jacos îl doare o ureche, iar John Galliano este mahmur.
Deci da, având în vedere standardele cu care este obișnuită Rihanna și așteptările pe care publicul le are de la ea, este posibil ca uneori să simtă că "nu are cu ce se îmbrăca". Dar asta nu înseamncă că nu mai are blugi curați.
Fiecare cu ce il doare.Si eu ma plang ca nu am de unde sa imi mai iau manusi ca am incercat toate mărcile cand altii nu stiu sa loveasca corect.Cei care n-au sa faca rost caci daca vrei, se poate sa faci orice
Imi place numele tau rosalia si l am scris pe pieptul meu, eu nu arunc niciodata nimic plec in delegatie cu hainele, adidasi care nu le m ai port si le dau la altii, am intrat si costumat la un festival unde ajutam oamenii de craciun
Standardele vedetelor sunt mult diferite fata de cele ale oamenilor normali.