@harciog cati ani ai? si ce riscuri prezinti? ...ca sa stiu daca vin sau nu
Daaaa ...eu m-as duce unde vad cu ochii(dar nu de plictiseala)...insa nu stiu pe unde o sa ajung , sau daca locul unde oi ajunge va fi mai bun ca asta de acum...asa ca mai bine mai raman un pic pe TPU...
Peste munti si...prin padure
Mergem la bunica sa ne vadaaa...
Calul stie drumul...
Noi venim, tu ne iei?
Da, si facem un foc de tabara urias, (e cam frig afara) si ne canta la chitara eluveitie, si jucam hora in jurul focului...
Eeee vad ca se pune de "chindie" deja eu aduc gratarelu, mici si berea ... voi mancatii si eu stau cu @harciog sa-i treaca plictiseala
Harciogul in padure perfecta alegere ai facut, dar eu nu te pot insoti, caci e tarziu si vine bau-bau Nu de alta, dar mersi ca mi-ai ridicat moralul
Buna!, heheheee conform ziselor tale "... din plictiseala nici macar TPU-ul.Ma duuucc in padure ...veniti?", drum bun si cale de intoarcere, iar cine iti iese primul in cale dintre fem. si masc. sa te si felicite! hihiiii... ps. : ti-as propune sa te apuci a face sport -e cel ce te poate ajuta sa combati stresul si depresia -ajutandu-ti si actionand la sistemul imunitar "al plictiselii" si asupra creierului! hahahahaa! Ok, numai bine si noroc!
anonim_4396 întreabă:
Sara2 întreabă: