Daca te intereseaza asa mult, exista curse din Au catre Chile spre exemplu si poti urmari traseul pe https://www.flightradar24.com/QFA27/3553468f
Este decizia calatorului pe unde alege traseul spre argentina, ca nu-i baga nimeni pe gat sa treaca prin America, putand alege o linie care merge direct in Emirate sau in Europa si apoi catre Argentina, deoarece avionul are nevoie sa se alimenteze cu combustibil, neputand zbura mai mult de 15-16 ore continuu.
Pai de ce nu o ia direct, ca e mai aproape
Pentru ca probabil din punct de vedere economic ruta nu este rentabila pentru nicio companie de zbor.
Cum nici din Romania nu poti zbura direct in... Zagreb spre exemplu
Deci compania vrea sa faca mai multi bani pe zi? Sa ia cat mai multi pasageri?
Tu daca ai avea un avion de 300 locuri care te costa pe la 30.000$ pe ora sa il faci sa zboare, ti -ar conveni sa mergi cu jumate din locuri ocupate daca nu este cerere?
Pai nu
Daca te intereseaza asa mult, exista curse din Au catre Chile spre exemplu si poti urmari traseul pe https://www.flightradar24.com/QFA27/3553468f
De regula cursele astea merg cu combustibil, ala trebuie platit de cineva, nu zboara avionul cu aer doar
De ce RO n-are curse directe in America, in Australia si mai stiu eu prin Asia?
Pt ca nu-s clienti, nu-s calaltori, asa ca avionul zboara acolo unde merg multi oameni, asa aia fac si ei malai, altfel ar zbura avioanele goale.
Anumite tari nu prea permit multe avioane sa zboare deasupra teritoriului lor
Ce tari ar fi intre Australia si Argentina?
Tari ca Venezuela și Cuba nu prea permit atât de ușor avioane mai ales de la companii americane sa zboare deasupra lor
Si ce treaba are zborul intre Australia si Argentina cu Cuba?
Pentru ca trece prin Statele Unite
Tu nu cred ca ai inteles intrebarea...
Orice zboară deasupra Statelor Unite nu este bine venit pentru statele mai autoritare! Omul a spus un avion care pleacă din Australia și trece prin Statele Unite
Ok, nu ai inteles intrebarea deloc.
Mai citeste odata, de 2 ori, de 3 ori.
Omul intreaba de ce nu exista zbor direct Au-Ar si de ce mai toate au escala in US
Ba exista zbor Australia-Chile
Wow, chiar nu ai prins nimic din discutie?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: