Invata sa traiesti fara lume si sa faci totul singura. Prieteni nu exista doar interese comune
Gânduri negre vin, aşa cum şi pe cer vin nori negri şi întunecă ziua. Dar ei se duc şi apare iar soarele. Fii mai degajată (cam cum zice românul: mă doare-n cot). Zâmbeşte cu superioritate şi cu indiferenţă (dacă e cazul) la lucrurile meschine care-ţi apar în cale fie că vrei, fie că nu vrei. Îndreaptă-ţi atenţia spre acele lucruri care te bine dispun.
Am trecut si eu prin asta.Pe mine sincer m-a ajutat comunicarea cu persoane noi, chiar si online.Pentru ca daca nu discuti cu cineva sau nu iti mentii mintea ocupata cu ceva ce iti place sa faci, clachezi.Am ajuns sa nu mai am asteptari sau pretentii de la oameni.Cand ajut sau sustin pe cineva nu mai astept sa imi intoarca favoarea, iar daca alege sa nu mai ma caute nici nu imi pun intrebari, nu mai pun la suflet orice intamplare.Iti recomand sa fii mai indiferenta. Daca vrei sa stam de vorba imi poti lasa un mesaj si poate reusesc sa te ajut pentru ca stiu si eu cum este.Toate cele bune!
Asa se intampla, acum e timpul sa pui piciorul in prag si sa te gandesti la tine, nu e timp de suparare si de nervi, viata merge inainte...