anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu mai am pat in dormitor(fiindca ma mut, nu l-am amanetat). Ma simt groaznic. Trebuie sa dorm pe canapea. Ce sa ma fac? Recunosc ca asta poate parea o intrebare ca si aia cu pisica care a trecut strada, dar eu ma simt naspa. Chiar sufar! Vreau ajutor de la comunitate.

Răspuns Câştigător
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Eu zic sa ii spui ''sotiei''sa doarma cu tine adica tu peste ea!
Daca mai e si grasuna va fi o adevarata saltea hâţ, hâţ!
Si cu ocazia asta speciala va innebuni si vecina buclucasa...laughingrolling on the floor
Of of of...nu mai suferii!
Fi tare, sa invingem canapeauaaa!laughing
Propun strangerea de fonduri pentru a-i cumpara lu'julian un pat!
Si mai propun o doza de diazepam!laughing

11 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Cu ce sa te ajutam? Doar sa te invitam sa dormi la noi? Dar nu stim de unde esti sa vedem daca acest lucru e posibil?

lolita
| lolita a răspuns:

Canapeaua mea estem mai comoda ca si patul, noi preferam sa dormim ipe canapea dar nu incapem amandoi asa ca tot in pat o facem.

mlm
| mlm a răspuns:

Pai daca nu iti place sa dormi pe canapea, poti dormi si la podea parchetwinkingStiu ca iti este greu, dar mai asteapta pana te muti si vei dormi linistit in patul tau comfortabil.

| ilie a răspuns:

Vom suferii si noi ceilalti dar de curiozitate cat v-a dura situatia cu mutatul? Canapeaua este de opersoana sau este extensibila, atunci se schimba datele problemei.

| funnymantm a răspuns:

Pei ce Poti sa faci? mai nimic. dormi pe canapea. Bre, nu te consumawinking e doar pentru o perioada. fi vesel. doar acum, ca nu ai pat trebuie sa "suferi". exista probleme mult mai grave decat asta. atunci chiar ai voie si nu te condamna nimeni. Astia care au acum sesiunea si bacu ii vezi ca se plang? happy fi barbatwinking. numa bine. daca chiar nu poti hai ca mergem la o berewinking te mai inveselesti o leaca

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai putea sa iti cumperi un pat gonflabil (tipul de pat care pune in priza, si care se mentine umflat cu ajutorul unei pompe electrice). Sunt foarte confortabile, si sunt si mari.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Julian, daca ai fi locuit in sectorul 5, ai fi primit un pat, impreuna cu cativa mici si o sticla de bere.insa asa, unde esti tu acum..., nici becali nu poate ajunge la tine, ca are interdictie de a parasi zona.asa ca nu am ce sa-ti fac. da un search in ''goagal''. rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand te certi cu sotia nu pe canapea dormi?hee heeSau nu te certi? E doar temporar...cateva zile trec.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va multumesc foarte mult. E ora 3.38 si eu nu pot sa dorm...pe canapea. Noapte buna tuturor celor care au pat!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scuzati cacofonia din intrebare! De la insomnie mi se trage.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ora 3.38! Waw! Trebuie sa urgentezi mutatul!