| Ionut4334 a întrebat:

Nu mai e la moda denumirea de "cocalar" gata am acceptat manea fiind muzica de baza a Romaniei? Adica bine nu ma mir, respect pentru rapper, rocker, ascultatori muzica clasica.

Răspuns Câştigător
| Fantaspirit a răspuns:

Aia sunt țigani,dar sunt și o mulțime de români care asculta manele și au cultura generala,sunt și țigani dar mai rar,dar nu e ok sa judecăm pe cineva după genul muzical,asta era înainte că știu și eu că se băteau rockerii cu maneliștii,erau rivali de moarte,acum lumea s-o mai emancipat,civilizat. Aia probabil chiar sunt cocalari,dar repet nu toți care asculta manele sunt așa,drept dovada majoritatea românilor și româncelor prefera genul asta,înseamnă că sunt toți/toate inculti/inculte ceea ce nu e așa că am văzut și oameni Smart deși ascultau manele. Nici mie nu îmi plac, dar sa spui că toți sunt la fel poate denotă o problema de natură psihică, trauma.
Depinde acum de educație fiecărui individ, dar îți spun sincer că majoritatea românilor asculta manele chiar daca mulți nu admit acest fapt. Și mie mi se pare trist în ce hal s-au ajuns dar asta e realitatea, oricum eu am învățat să judec omul după comportamentul lui în societate nu dupa gustul muzical.

5 răspunsuri:
| CostinAlamariu a răspuns:

Sincer n-am respect mai mult pentru rapperi decât pentru maneliști. Ambele bat aproape de incultură. Dar nu, nu a acceptat nimeni maneaua ca fiind muzica "de bază" niciunde.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand eram la varsta ta si eu faceam la fel, judecam oamenii in functie de ce muzica asculta, cand am devenit adult am vazut ca oamenii pot fi jigodii indiferent de genul muzical.

| Fantaspirit a răspuns:

Daca comportamentul nu e de cocalar,adică grosolan, atunci un om daca asculta muzica de genul nu poate fi numit cocalar doar că ascultă manele, muzica nu reflecta inteligenta unui om și caracterul său, nu e o regula, sunt și maneliști deștepți cu studii superioare și rapperi cu 4-5 clase.

| Ionut4334 explică (pentru Fantaspirit):

Nu am intalnit niciun rapper prost din fericire, hahah, manelisti 90% pe care i-am cunoscut eram tarani cu batai, unde m-am nascut eu eram impartititi eu eram cu astia de ascultau rap, se luau prostalaii de manelisti random la batai, nu ii suport, macar i-am spart buza si teasta la unu o merita, el a inceput, nu ii suport, sar la batai si ghici ce? scop briceagul daca se inrautateste.

| Ionut4334 explică (pentru Fantaspirit):

Si rapperi cu manelistii nu aveau probleme? eu stiam ca si eu aveau probleme, manelele sunt cel mai prost gen de muzica, uita-te sa vezi cata incultura versuri retardate.

| Fantaspirit a răspuns (pentru Ionut4334):

Aia sunt țigani,dar sunt și o mulțime de români care asculta manele și au cultura generala,sunt și țigani dar mai rar,dar nu e ok sa judecăm pe cineva după genul muzical,asta era înainte că știu și eu că se băteau rockerii cu maneliștii,erau rivali de moarte,acum lumea s-o mai emancipat,civilizat. Aia probabil chiar sunt cocalari,dar repet nu toți care asculta manele sunt așa,drept dovada majoritatea românilor și româncelor prefera genul asta,înseamnă că sunt toți/toate inculti/inculte ceea ce nu e așa că am văzut și oameni Smart deși ascultau manele. Nici mie nu îmi plac, dar sa spui că toți sunt la fel poate denotă o problema de natură psihică, trauma.
Depinde acum de educație fiecărui individ, dar îți spun sincer că majoritatea românilor asculta manele chiar daca mulți nu admit acest fapt. Și mie mi se pare trist în ce hal s-au ajuns dar asta e realitatea, oricum eu am învățat să judec omul după comportamentul lui în societate nu dupa gustul muzical.

Întrebări similare