anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu mai eu am impresia că folosim prea mult tehnologia?
Am văzut un video pe YouTube care ma făcut să realizez spre ce se îndreaptă societatea noastră:
https://youtu.be/VASywEuqFd8
Credeți că tehnologia ne face mai slabi la comunicarea face to face?

7 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Tu, rusii, comunitatea Amish, batranii chiori...
Sunteti mai multi speriati de prezent, nu-i problema.
Utilizarea tehnologiei nu ne afecteaza in nici un fel capacitatile.

| anonim_4396 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Nu sunt rusoaică, nu fac fac parte din comunitatea amish, și nici nu sunt babă, știu că tehnologia este bună, în întrebare mă refeream la oamenii dependenți de tehnologie

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru anonim_4396):

Toti suntem dependenti de tehnologie.
Oamenii care traiesc fara tehnologie nu sunt in nici un caz mai destepti, nici macar mai sanatosi. Sunt oameni care nu au evoluat de la o generatie la alta.
Si gandeste-te ca prin tehnologie ne referim inclusiv la transporturi, tehnici medicale, constructii samd.
Fara tehnologie am trai in pesteri, ceea ce nu are cum sa fie "mai bine".

| Mayhem666 a răspuns:

Tehnologia ne ajuta sa avansam ca specie. Numai prin tehnologie putem sa ne facem viata mai usoara si sa avansam stiintific.

| goguPatent a răspuns:

Tehnologia ne permite noua ca civilizatie sa facem lucruri marete pentru viata pe pamant. Ca unii nu inteleg tehnologie e alta poveste. Ca tu folosesti acum tehnologie sa ne spui ca e rea... ce ironie ieftina.

| anonim_4396 explică (pentru goguPatent):

Mă refeream în întrebare la oamenii dependenți de tehnologie care stau toată ziua pe telefon și nu au viața socială, n-ai înțeles întrebarea

| goguPatent a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu am inteles foarte bine intrebarea. Insa tu ai pus intrebarea gresit daca ne raportam la ce raspunsuri asteptai.