Tu, rusii, comunitatea Amish, batranii chiori...
Sunteti mai multi speriati de prezent, nu-i problema.
Utilizarea tehnologiei nu ne afecteaza in nici un fel capacitatile.
Nu sunt rusoaică, nu fac fac parte din comunitatea amish, și nici nu sunt babă, știu că tehnologia este bună, în întrebare mă refeream la oamenii dependenți de tehnologie
Toti suntem dependenti de tehnologie.
Oamenii care traiesc fara tehnologie nu sunt in nici un caz mai destepti, nici macar mai sanatosi. Sunt oameni care nu au evoluat de la o generatie la alta.
Si gandeste-te ca prin tehnologie ne referim inclusiv la transporturi, tehnici medicale, constructii samd.
Fara tehnologie am trai in pesteri, ceea ce nu are cum sa fie "mai bine".
Tehnologia ne ajuta sa avansam ca specie. Numai prin tehnologie putem sa ne facem viata mai usoara si sa avansam stiintific.
Tehnologia ne permite noua ca civilizatie sa facem lucruri marete pentru viata pe pamant. Ca unii nu inteleg tehnologie e alta poveste. Ca tu folosesti acum tehnologie sa ne spui ca e rea... ce ironie ieftina.
Mă refeream în întrebare la oamenii dependenți de tehnologie care stau toată ziua pe telefon și nu au viața socială, n-ai înțeles întrebarea
Eu am inteles foarte bine intrebarea. Insa tu ai pus intrebarea gresit daca ne raportam la ce raspunsuri asteptai.