| molzza a întrebat:

Nu mai pot sa scot CD-ul(sidiul), cum fac?

3 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Ai pe Cd-rom o gaurica mica mica, introdu un ac acolo si se va deschide usita.Bafta!

| vigome a răspuns:

Raspuns corect...Ginduri albe. Nu incerca cu cutite sau alte rahaturi. Foloseste un ac, sau o agrafa de birou pe care o indrepti, o sirma mai tare. Introdu acul in gaurica si impinge, va incepe sa iasa suportul apoi, dupa ce a iesit citiva milimetri il tragi cu mina. vlad_bv spui aberatii mari de tot, asta ca sa stii si tu.

| vigome a răspuns:

Domnule vlad_bv, eu nu te-am jignit si nici nu te voi jigni, daca tu te simti bine si crezi ca esti mai inteligent asa, continua. Si vizavi de ce spui sa stii ca fiecare unitate cd, dvd, are in panoul frontal o gaurica mica care serveste exact pentru a deschide unitatea in mod mecanic. Acea gaurica are un diametru de cca. 1 mm unde nu intra nici celebra ta surubelnita si nici cutitul, a daca vrei sa il deschizi prin alte mijloace poti folosi si un ciocan, ca si asta e bun sa deschida cite ceva. Si inca o data iti repet ca spui in continuare aberatii si inainte de a ma mai face tu pe mine aberatie a naturii m-ai documenteaza-te sa vezi ca am dreptate si poate daca ai ceva bun simt iti ceri si scuze, apoi. O zi buna!