anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu mai pot simt ca o iau razna.viata mea scapat de sub control aproape...numai rezist am sa renunt fiindca numai exista nimeni pentru mine adios

25 răspunsuri:
| Ramonaaaa a răspuns:

Nu o sa incep cu replici filozofice si cu incercari de a te convinge ca nimic din ce spui tu nu e adevarat,pentru ca nu am de unde sa stiu dar gandeste-te foarte bine.
De-a lungul vietii,esti supus mereu la tot felul de incercari mai usoare,mai dificile si incercari care te fac sa spui ca nu mai suporti si vrei sa pui capat la tot.
Dar tocmai in asta consta viata. Daca ar fi totul roz,unde ar mai fi grijile,pesimismul,micile framantari pe care le gasim la tot pasul?
Invata sa vezi si partea pozitiva a lucrurilor si bucura-te de fiecare moment :)! Fiecare varsta are bucuriile ei si nu ar trebui sa lasi timpul sa treaca,lamentandu-te.
Zambeste si treci mai departe orice s-ar fi intamplat! Fii puternica,fii optimista, fii bucuroasa si repeta tot timpul "Da, am incredere in mine.Eu pot reusi sa fac asta,eu pot sa trec mai departe cu zambetul pe buze pentru ca,la urma urmei, o viata am :) ".
Sterge lacrimile, da fuga in bucatarie sa iti faci un sendvis(mancarea te face fericita sa stii) si asculta melodia asta :
http://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU&ob=av3e
Bafta :X!

| a1doru a răspuns:

Adios!rolling on the floor

| Maidanezul a răspuns:

Da ce ai patit soro de parca au trecut toate razboaiele mondiale pe fruntea ta,? vi si tu si hodoronc tronc cu jbiltul dupa tine.Sa te inhame dracii la plug pe lumea ailalta.ce "patisi " sa nu zici ca ai citit si tu cartea Romania sub basescu de 380 pagini editata in america? Pai cu aia se aruncau pustii in jiu si puneau pietre in ghiozdan cica numa unul o avea de git. Daca ai citit mizeria aia eu zic sa te astimperi.Ai 13 ani si te lasa iubitul "na belea pe tine "ca nu mai sunt 100. esti abandonata de prieteni "na belea pe tine "ca aia nu sunt prieteni. esti suparata pe parinti "hai ca esti culmea "tot tu le faci si ei sa le traga.Eu zic sa te potolesti si la culcare sa zici Tatal Nostru cu 3 Sf Cruci apoi ii spui lui supararile tale dar nu papusi joace metin ca te ia de neserioasa.si sa nu uiti sa multumesti ca a auzit ruga ta "ca numai unul a multumit si acela de alt neam era" Stiu este sub demnitatea ta sa intri in Biserica ai teama ca o sa cada pe tine.Fii serioasa nu te lua dupa prosti ca sunt solide. Uite dau sfoara in tara sa gasesc unul pentru tine dar sa nu fii rea si necredincioasa ca ala e baiat bun nu este ca cei de pe aici.

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns (pentru Maidanezul):

Ma scarbesc ironiile tale si modul tau a privi problema.probleme mele nu sunt de ordin cotidian normal sau orice ai vrea tu sa fie.m-as bucura sa fie fiindca asa s'ar rezolva cum spune Ramona.viata mea numai e roz de cand am facut o alegere care mi-a schimbat viata intr-un mod ciudat, aiurea...as vrea sa iti impartasesc mai multe daca esti de acord

| Maidanezul a răspuns (pentru AnnaSpiritualRavishment):

EEEEE pai sari la mine cu parul si nu e frumos.Am inteles toti sunt fericiti de dau in brinci si necazurile romanilor le porti tu ceva in genul tapului ispasitor. Dupa ce ii tragi omului in cap cu "prepeleacul "si ala e lat pe jos revii si tu la ginduri mai domestice ".as vrea sa iti impartasesc mai multe daca esti de acord" Anisoaro eu sunt un Maidanez bun ascult pe toata lumea si incerc sa dau un sfat bun, ai acordul meu

Lasa-te si tu mai jos nu ajung la mutra tahee hee adica nu imi vorbi de parca ai fi mama fiindca ma lasa rece

Esti un copil rau si ai pierdut in drum spre club cei 7 ani de acasa Nu vreau sa mai aud de tine ca ma fac de risul TPU-ului.Mama ta trebuie sa restrictioneze accesul tau la internet la 2 ore/saptamana obligat sub supravegherea ei

Wooo ce zice egocentricul asta.ca sunt vai de mine vai mama cate prostii poti sa ai in minte.nu stii nici macar cati ani am ce probleme am si ma iei la misto.luate-ar la misto toti cand ai mai mare nevoie de ajutor

Pai stai asa tu strigi in gura mare "sariti lupul " vine lumea cu furci bite si topoare. apoi ii iei la misto Poate am chiorit eu dar nu vad unde este problema ta ca nici eu nu sunt asa de destept sa stiu din curtea de la tara ca uite in cutare loc este o fata care o cheama asa dar are un nick asa si are problema asta.La tine este o ecuatie cam asa Ax+By+Cz=D cit este A,B,C Dar x, y, z=o infinit de solutii.

Bai omule tu nu vezi ca vorbesti prostii? daca tie iti lipseste o tigla de pe casa nu e vina mea.vai de tine, nici nu ai inteles ce spun...atunci nu mai comenta, comentezi aiurea
atunci de ce ai mai raspuns? nu intelegi mai bine nu imi raspunzi.fiindca bati campii

? uite intrebarea? ta
Nu mai pot simt ca o iau razna.viata mea scapat de sub control aproape...numai rezist am sa renunt fiindca numai exista nimeni pentru mine adios

Pai si acum ca si atunci eu tot nu pricep nimic,poate ai baut gaz si nu te simti bine, nu este nimic ca si pe mine cind faceam gilci ma dadea bunica cu gaz nu luam doctorii
Vad ca tu sari la mine ca gripa la omul sanatos.Ce ai soro ba din contra dai si cu tigle dupa mine. Uite si eu sunt de acord cu tine aici tigla este mai buna ca tabla de pus pe casa deoarece tine mai cald.Eu admir invelitori cu stuf este cel mai bun si tine cel mai cald si ecologic de rupe, prefer varul pe pereti si femeile sa stie sa toarca lina si sa faca piine de casa la cuptor si placinte poale in briu si brinzoaice.

Ce mi-ai spus mie aplica la tine.ai mare nevoie de un control la cap

Si gasisem un baiat bun care si el era dupa o mare deceptie Slava Domnului ca il nenoroceam, punea amaritul ala jbiltul de git. ca Afurisita esti si rea si neascultatoare si nu mai scoate limba la mine

Tii mortis sa iti nenorocesc mintea si sa ti se suspende contul? fine, declar razboi.mama draga, tu intelegi ca daca iti bati joc de suferinta mea o sa ti se intoarca? sincer nu doresc nimanui prin ce am trecut ieri...si acum o saptamana cand plangeam de numai puteam.nu ma intereseaza ajutorul tau. poate baiatul ala m-ar intelege insa tu nu ai putea

Pai stai soro asa ca tu vorbesti singura ca televizorul.Fi tu copil cuminte si citeste si de sus in jos si de jos in sus.poate am chiorit eu dar zau nu vad suferinta ta pe aici. Spune unde sa citesc poate am sarit eu un rind ceva si nu am bagat de seama.Din contra eu ocarit de tine la greu.Anisoaro ce sa zic chiar ma scarpin in cap a paguba chiar nu pricep nimic.Tu ce crezi ca eu nu am fost parasit de iubita sa fii tu sanatoasa dar am fluierat eu a paguba apoi mintea a venit la locul ei.Tu ce zici ca pe mine nu au tabarit necazurile ca vagoanele dupa locomotiva asta sa o crezi tu.Dar am reusit sa ma adun ca nu rezolvam nimic. Acum uite eu vorbesc frumos cu tine si tu ma ocarasti dar eu nu ma supar zau din contra a aparut si motanul pe linga mine si toarce de ii sare boticul si se linguseste sa ii pice si lui ceva pentru lacomul lui bot, Are zgarda galbena ca ma umplea de purici.ia uite ai din partea lui un mieunit.

Draga daca tot vorbesc eu singura, inseamna ca ma strofoc degeaba sa iti explic.reformulez cumva? "simt ca numai pot, o iau razna.sunt oare obsedata sau dusa? nu imi pasa daca sunt. uneori ma intristez si imi vine sa plang... ceea ce caut nu a aparut inca si am tendinta de a dispera.ma simt aiurea...va'ti simtit vreodata asa? toti cei din jur au pe cineva iar voi nu? imi pare rau insa nu sunt obisnuita sa fiu singura. '"

Stai asa ca ai uitat esentialul citi ani ai? si apoi ma gindesc la un raspuns?

| Maidanezul a răspuns:

Uite te duci la ortopedie unde vin cei cu picioare rupte iarna.pai cel de 5 ani se vindeca cel mai repede cel de 16 ani in 3 saptamana zburda ala de 54 de ani vai steaua lui are nevoie de 40 zile ghips si 2 luni recuperare ala de 70 ani tije metalica asa si cu vindecarea ranilor sufletesti

Ma astept la o ploaie de injuraturi.am 22 de ani

Cine sa te ia la injurat ca nu vad pe nimeni? cu pietroiul in mina

Fiindca razi de mine

Stai ca eram ocupat si nu rideam de nimeni

Bine.cand ai timp anunta-ma

Eu sunt un amarit de junior si nu pot trimite mesaje, trebuie sa mai cresc sa ajung senior si sa pot trimite