| sadica14 a întrebat:

Nu mai pot! sunt distrusa! nu mai vreau sa exist! cryingcrying Cu mama ma cert in fiecare zi, pe tata il vad 1 data pe an, ma simt ca un copil orfan. La scoala profesorii vor sa-mi scada nota la purtare, la mate am numai de 4, grupul meu de prieteni vorbeste numai de haine, si chestii de genu' si nu prea ma asculta... toate fetele ma barfesc si infloresc povesti despre mine, iar lumea le crede; toti la care tin nu sunt langa mine, sunt plecati departe. Si marea problema am vorbit la telefon de 7 milioane si eu nu stiu ce sa ma fac crying cum sa fac rost de bani? mama e distrusa! nu am stiut ca n-am voie sa vorbesc peste 1000 minute.crying tata nu o ajuta cu nimica nici macar nu plateste pensia alimentara... am 1 bratara si un inel de aur pot sa le duc la amanet daca am 14 ani? aa si mai am si o bicicleta mare aproape noua ca nu m-am tras cu ea, cam cat imi da pe ea? va rog ajutati-ma cum fac rost de 7 milioane ma simt oribil fata de mama?

1 răspuns:
| Raluca_5709 a răspuns:

Nu exista 'nu mai vreau sa exist'!
viata e frumoasaasacum e,indiferent de cat de greu ti-ar fi,eu personal nu te sfatuiesc sa mergi tu cu obiectele la amanet,vorbeste cu o persoana adulta sa te ajute, cat despre amicii tai care nu iti sunt alaturi lasa-i sa realizeze ca te-au pierdut ca prietena, sper sa te descurci cumva!