| AlexandruIulian92 a întrebat:

Nu mai stiu ce sa fac, am nevoie de un sfat. Povestea mea e mai complicata. Am facut ucenicia la un salon local de "Tatuaje si Bodypiercing", loc in care am lucrat timp de 2 ani dupa terminarea ei. Dupa care salonul a dat faliment. Am avut prilejul de a lucra cu artisti foarte buni, care m-au invatat foarte multe si am crescut si avansat in ceea ce fac. Vorba circula repede intr-un oras ca asta, si de aici au inceput sa apara problemele mele. Acum mi-e frica sa ies din casa pana la magazin. Traiesc intr-un cartier raufamat si multi vor ca eu sa-i "marchez" in particular, atat de mult isi doresc lucrul asta incat sunt in stare sa recurga pana la amenintari si violenta fizica. Intr-o seara am luat bataie si am fost amenintat cu cutitul pentru ca nu am vrut sa-mi practic meseria pe scursurile societatii. Odata cu adierea primaverii s-au deschis si usile penitenciarelor, iar "lumea buna" misuna libera prin cartier. Politia nu ma poate ajuta cu nimic, deoarece pentru a depune plangere trebuie sa patesc ceva, si mai rau mi-as face. Ma simt ca in "rezervatie" aici si nu stiu ce sa mai fac, sunt incoltit. Nu dispun de resurse financiare pentru a-mi schimba domiciliul si nu vreau sa fiu inteles gresit, am respect mare pentru arta si nu practic meseria in particular.

Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

Poi asta e problema, lipsa de comunicare happy
Au vazut ca esti dispus sa iei bataie decat sa ii tatuezi, nu? Trebuie doar sa-i faci sa inteleaga ca e vorba doar de bani. Si daca vor neaparat tatuaje, cand vor vedea ca nu cedezi vor veni sa plateasca pentru ele.
Tu esti norocos acolo ca ai o baza mare de potentiali clienti, doar nu stii cum sa profiti de ea.

7 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

De ce ai refuza sa-i tatuezi atata timp cat te platesc?

| AlexandruIulian92 explică (pentru Abh):

Daca crezi ca ma platesc te inseli.

| beastboy84 a răspuns (pentru AlexandruIulian92):

Bai frate cat se ia pe cm la salon? si de unde esti?

| AlexandruIulian92 explică (pentru beastboy84):

La noi era 3lei/cm - greywash, 3, 5lei/cm - color, 4lei/cm - cover up.

| beastboy84 a răspuns (pentru AlexandruIulian92):

Frate nu stiu ce vorbesti acololaughing)) deci unu imi cerea pe un tatuaj de 20 de cm 2 milioane doar conturu straight face

| AlexandruIulian92 explică:

Pentru tatuajul care vrei sa il faci, ca sa afli pretul, incadrezi extremitatile lui intr-un chenar si inmultesti lungimea cu latimea, apoi inmultesti cu cati lei costa respectivul (in functie de incadrare - greywash, color, sau cover-up) si afli pretul exact

| Jijell a răspuns:

In situatia asta trebuie sa alegi raul cel mai mic. Dintre toti care iti cer serviciile, trebuie sa fie cativa cu care te poti intelege, si care te-ar plati. Gaseste cativa baieti mai de treaba, fa-ti un grup, stai cu ei tot timpul si fereste-te de ceilalti.